Vsa skrita sporočila v rožnati rožnati jopiči Megana Markleja

Hitro si lahko ogledate grozljivo izbiro rdečega preproga (ali jakno izjave), da jasno razberete, da tisto, kar nosimo, nekaj govori o nas. 

In za slavne, politične in rojakalce je vpliv oblek na hrbtu še večji. Mnoge zvezde dajejo izjave – od političnih komentarjev do izkazovanja zavezanosti k trajnosti ali podpori manjšinskih oblikovalcev – skozi to, kar se odločijo nositi vsako jutro, in Meghan Markle ni nobena izjema.

V torek, je stopila v predvidljivo svetlo roza hišo Nonie jagnje obleko, ki je morda izgledalo preprosto za oči, vendar v resnici, je kodiran z veliko več sporočil, kot se zdi. Ne le, da je bila ravno enaka oblačila brez rokavov, ki jih je prej nosila, temveč se je včasih zelo počastila svojemu času kot igralka na Suits.

Meghan Markle hidden message lead
Samir Hussein / Getty Images

Oblačila je ob prihodni modni reviji House of Nonie, ki s sedežem v Kanadi, kjer je živela in filmirala svojo televizijsko oddajo šest let. Vojkova vojske iz Sussexa je bila prepričana podpredsednica blagovne znamke, saj še preden se je poročila s princom Harryjem, in njena odločitev, da jo bo še enkrat nosila, odraža njen pred-royal življenjsko mešanje v njeno sedanjo modno garderobo. 

Prav tako ni nova obleka. Markle je to izvlekel iz lastne omare. (Zdravo, trajnost!) Ljudje poroča, da je Markle kupila oblačilo Spring / Summer 2018 preden se je lansko leto preselila v London. 

Meghan Markle hidden message embed
Mark Cuthbert / Getty Images

“Da bi imela vojvodinja Sussexa, Meghan Markle nosi mojo zasnovo, je to sanje uresničljivo,” je dejala Nina Kharey, ustanoviteljica blagovne znamke in ustvarjalni direktor. V stilu. “Njena podpora blagovni znamki pomeni, da dobim pravo izpostavljenost ne le jaz, ampak v Kanadi kot celoti. To je neverjetno, ko se ljudje navdušijo nad kanadskimi oblikovalci, ker imamo tukaj nekaj neverjetnih oblikovalcev tukaj v Kanadi.”

POVEZANE: Ali je Meghan Markle samo ponovno oblekel isto oblačilo v novi barvi?

Vendar to ni zadnja od obleke kravato ins. House of Nonie ima še en znani oboževalec v obliki stilista Jessica Mulroney, enega najboljših prijateljev Markle.

Po podatkih spletne strani blagovne znamke se House of Nonie zavzema za etični proizvodni sistem, ki je v skladu s preteklostjo Markla kot prvaka človekovih pravic. Češnja na vrhu? Blagovna znamka je na čelu z ženo. Tako se z odločitvijo, da nosi 10-letno etiketo, Markle pomaga dvigniti žensko ustanovljeno podjetje. (“Učinek Meghan Markle” je resničen, zato si lahko predstavljamo le pospešek podjetja, ki bo posledica izhoda Markla).

Kharey, za eno, pravi, da je prepričan, da bo povpraševanje že nekaj časa. 

“Naš spletni promet se je ves dan zelo povečal in še ni bil cel dan!” Kharey je dejal. “Podpora je velika. Lepa stvar je, da so vse obleke narejene po naročilu, tako da lahko brez težav obdelujemo ogromne zahteve, saj se vsako naročilo obravnava po meri.”

Ob koncu dneva ima Markle svoj modni svet na dosegu roke – Dior in Givenchy sta le telefonski klic – in zaveda se, da bo vsak njen ansambel nadzorovan do šiva, zato je njena odločitev nositi manj znane blagovne znamke je zelo namerno. 

Njena odeja do obrisa, v namenski barvi, ki jo je zasnoval kanadski, in povezana z njenim najboljšim prijateljem? Da, za to obleko je bilo še veliko več, kot je bilo prvič srečano.