Vsako kraljevsko pravilo Meghan Markle je bilo sčasoma zlomljeno

Tukaj je teorija: Meghan Markle je IRL Princess Mia Thermopolis iz Genovia. (Kričati na klasiko leta 2001, The Princesa Dnevniki.) 

Poslušaj nas. Ko je Mia postala princesa Mia, je bila komaj čakalna. Njena pot je bila polna dobronamernih spotik in prstov, ki niso odvrnili od njenega kraljevskega naslova, temveč jo je pripeljala v figuro, na katero bi se lahko povezali. Bodimo vsi iskreni za trenutek in priznavamo, da Marklejevo potovanje v Duchess-dom ima nekaj vzporednic.

Ker se je Markle prilagodil kraljevskemu življenju po njenem poroki s princem Harryjem, knjiga ni popolnoma popolna. Obstaja veliko zelo zapletenih (in zelo starih) pravil, predvsem glede bontona, ki jih je treba vedno upoštevati in ne rastejo vsaj nekoliko izpostavljene kraljevskemu življenju, kot je princesa Diana, ki je odraščala v plemiški družini ali Kate Middleton, ki je vsaj odrasla v Veliki Britaniji, mora postati vse težja. Kljub temu je opravila zelo dobro delo.

Toda v čast najnovejšemu prebivalcu Kensingtonove palače si oglejmo nekaj trenutkov, ki so naredili Markleja najsodobnejšega rojaka vseh.

Ko ni vedela, ali bi morala ona ali kraljica Elizabeta priti v avto.

To je verjetno najbolj znana napaka, in to se je zgodilo, ko sta Markle in kraljica stopila na prvi skupni obisk skupaj. Potem, ko sta popolnoma zabodla potovanje, sta se dvojica spravila v avto … in ni imela pojma, kako nadaljevati.

VIDEO: Right Now: Kraljica in Meghan Markle ne vedo, kdo v avtomobilu najprej pride

 

Po vsem pravičnosti se je kraljica Elizabeta zdela prav tako zmedena kot Markle, zato je bila vsaj v dobri družbi.

Ko je šla brez rokavov na Trooping of the Color.

Pričakovano rožnate barvne barvne oblike Markleja je bilo več, kot je bilo v oči. Za razliko od drugih rojincev okoli nje, se je odločila za brez rokavov nekoliko off-the-ramen Carolina Herrera obleko. Le vprašanje? To je kršitev tradicionalnega protokola.

Meghan Markle breaking rules embed 2
Max Mumby / Indigo / Getty Images

Kot smo že poročali, kraljevci običajno ne gredo na pogled brez rokavov, zato je Markleova izbira označila močan odhod.

POVEZANE: Vsa modna pravila Meghan Markle morajo slediti, ko se pridruži britanski kraljevi družini

Ko je pozabila njene hlačke.

V drugi cudno modno pravilo, ki prihaja neposredno iz kraljice Elizabete, morajo vse kraljeve ženske nositi gumene nogavice na javne izlete. To je pravilo, na katerega se je Markle nekaj navadila, v času njenega angažiranja pa je bila zabeležena brez hlačk.

K sreči se je hitro naučila in je od takega parametra sprejela tako, kot se je sama oblikovala.

Ko je dal objeme.

Meghan je hugger, in to se ni spremenilo niti s svojo novo ustanovljeno kraljevino. Iz varnostnih razlogov se člani kraljevske družine vzdržijo objemov oboževalcem, toda Markle ni mogel pomagati sebi, ko je srečala 10-letno dekle, ki želi biti igralka, kot je bila.

Meghan Markle breaking rules embed 3
Samir Hussein / Getty Images

Ko je izbrala nekonvencionalno poročno torto.

Tehnično gledano je ta enaka toliko krivda princa Harryja. Namesto da bi se odločili za tradicionalno sadno pijačo za svoj veliki dan, sta Meghan in Harry odšla s primerno svežim okusom limone elderflowerja, ki je namesto tega.

Ne moremo reči, da jih krivimo za to, da bi se s tem ukvarjali s tradicijo.

Ko je začela svojo poročno procesijo sama.

Na njenem poročnem dnevu, ob intenzivni družinski drami, ki je vključevala njenega očeta Thomasa Markleja, se je Meghan odločila, da bo storila tisto, kar so druge kraljeve neveste v preteklosti že storile: hodi delno po hodniku. 

Meghan Markle breaking rules embed 4
WPA Pool / Getty Images

Medtem ko je princ Charles stopil, da jo je sprehajal po kapelici sv. Jurija za večino procesije, je Markle začel hoditi sama. Pomembna poteza za orientacijsko nevesto. 

Ko je pokrila revijo.

Se spomniš, ko je bil Markle Vanity Fair Oktoberska zvezda, le mesec pred njenim zapletom? 

2017 je skoraj konec in kakšno leto je bilo. Danes predstavljamo pogled na vse pokrove, ki so obsegale zvezdno leto za Vanity Fair. 10) Meghan Markle je fotografiral @therealpeterlindbergh. 11) Kate McKinnon je fotografirala Annie Leibovitz. 12) @JLo in @ARod fotografirali @MarioTestino. 13) Igralci @MarvelStudios filma, ki jih je fotografiral @JasonBellPhoto.

Objava, ki jo je posredoval Vanity Fair (@vanityfair)

Medtem ko ni popolnoma navaden, da bi se srečal kralji in revije, je intervju z Marklom, kjer je odkrito govoril o življenju z Harryjem, veliko manj konvencionalen. 

“Mi smo dve osebi, ki sta resnično srečna in zaljubljena,” je dejala. “Mi smo zelo tiho hodili približno šest mesecev, preden smo postali novice, in delal sem ves čas in edino, kar se je spremenilo, je bilo zaznavanje ljudi. Nič o meni se ni spremenilo. Še vedno sem ista oseba, ki sem in jaz se nisem nikoli opredelil s svojim odnosom. “

Ko je dal avtograme.

Še en velik ne za kraljevstvo je dajanje avtogramov, toda naravnost iz Hollywooda, Markle ni dobil tega posnetka, medtem ko je obiskal s princem Harryjem.

Meghan Markle breaking rules embed 1
Chris Jackson / Getty Images

Ampak, hej, dala ji je deklici, tako da jo lahko resnično kriviš?

Dokler bo še naprej upogibala pravila, kot je ta, mislimo, da ji bo dovoljeno, da se z njo izogne. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 75

map