Vse Glamrous 2018 SAG Awards Rdeče preproge prihodov

Tracee Ellis Ross
Christopher Polk / Getty Images

InStyle osebje

21. januar 2018. @ 17:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Mislili so, da so Zlati globusi zgodovinski? Nagrade SAG za leto 2018 se bodo morale spremeniti v nagradni igri. Prvič, vsi voditelji na razkošni slovesnosti bodo samo ženske, kar je odlična poteza, saj se tako veliko zvezd, tako moških kot žensk, bori za enakopravnost v imenu feministk.

Da, radi imamo močna sporočila, ki spodbujajo ženske, da zmagajo v vseh pogledih, a tudi mi imamo radi modo, ki nas pripelje iz leta v leto. Host Kristen Bell je prepričan, da bo videti spektakularen, ampak kaj bodo nosili vsi nominiranci, kot so Nicole Kidman, Jane Fonda in Uzo Aduba? Seveda se bodo oblekli, da bi vtisnili.

VIDEO: 2018 Nagrade SAG Awards Rdeče preproge

Na Zlati globusi so slavnostne črnke protestirale proti spolnemu nadlegovanju na delovnem mestu in podpirale Time’s Up, pobudo, ki se bori za enakopravnost za vse. Stavite, da pričakujemo, da zvezde še naprej uporabljajo svojo platformo za dobro na rdeči preprogi SAG Awards.

Pomaknite se navzdol, da vidite najboljši videz velike noči.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 44 =

map