Vse, kar morate vedeti o Jean Blancu, The Bachelorette’s “Colognoisseur”, ki je pravkar začel Parfum Business

Zadeva: Jean Blanc

Starost: 31

Poklic: Colognoisseur, vodja nabave, MBA kandidat na EFFING DUKE, OMG!

Morda poznate Jean Blanca kot bivšega “colognoisseurja” bachelorette ali človeka, ki je prejšnji teden Becca stresal, medtem ko mu je dal masažo lasišča z orodjem, ki ga je prinesel od doma. Toda kljub navidezni vztrajnosti, da večino svojega časa porabi za zbiranje parfumov in hvali vsako priložnost, da naredi vonj punca, je tamkajšnji 31-letni odposlanec, ki sedaj živi v Pensacoli, Fla. več, kot bi ga imel njegov lažni naziv dela. In sprašuje vas, zakaj se je za predstave najprej seznanil s takšnim “šolskim” poklicu.

Ne razumite me narobe – on je obseden s kolonjsko (njegova prva Instagramova posta je bila o njegovi naraščajoči zbirki 50 steklenic, v letu 2013), vendar je to na dnu njegovega povzetka. Jean Blanc je diplomiral iz univerze severovzhodne univerze z elektrotehniko, zaključil program certifikatov v poslovnih temeljih na šoli Harvard Business in je zdaj kandidat za MBA na Dukeu, specializiranem za upravljanje in finance. Delal je na številnih zanimivih delovnih mestih, kot je višji raziskovalni in razvojni inženir in trenutno deluje kot vodja nabave pri papirni družbi (ne Dunder Mifflin, preveril sem).

POVEZANE: Našli smo najmanj dve ljubeznivi stvari BacheloretteNezadovoljen moški model Jordan Kimball

Nahajate se na @abcnetwork, da si ogledate ta nepozaben trenutek ��! #bae #thebachelorette #bachelornation #teamjean

Objava, ki jo je delil Jean M. Blanc (@jean__blanc)

Torej, zakaj bi se z blagovno znamko “Bachelorette” označil kot “čistilec”? Preprost odgovor: ni! To ni bilo tisto, kar je dal na svojo prošnjo, je jasno odgovoril na oboževalca. Toda ABC mu je dal vzdevek, in se naslonil na to.

Toda dobil je še en razlog: Jean Blanc je podjetnik v srcu in na podlagi svoje Bacheloretteove slave pravkar uvedel Jean Blanc Boutique, parfumsko podjetje, ki je namenjeno krepitvi vloge žensk. Spletna stran, ki ima gibljive slike cvetnih listov cvetnih listov na zaslonu, napoveduje, da bo doniral del dobička za gibanje “#meetoo” (napisano tako).

Zdaj, na njegovo osebno spletno stran, ki je enakih delov, ki so čustveno in zaskrbljujoče in so sestavljene predvsem iz slik Jean Blanca, ki se pojavljajo v različnih okoljih. Zagotavlja nam sobo za biljard, vibracije na plaži in bar trenutke. Obstaja tudi nekaj brezplačnih fotografij buldogov, ki jih ni mogoče enostavno razložiti, kljub temu biografiji: “Z imenom, ki je tako gladko kot crème brûlée, ima Jean Blanc naravno karizmo, kar je očitno, ko ga prvič srečate. Kot francoski buldog je očarljiv in pozoren, vendar je njegov trpek-na-zunaj, sladki-na-notranji obnašanja pusti nepozaben vtis na skoraj vseh, s katerimi se sreča. To je skupaj s svojo ambicijo, smisel za humor in velikodušnost, eden od razlogov, zakaj je bil Jean izbran kot ena od najboljših ameriških diplomantov in kot tekmovalka 14. sezone ABC-jevega premierja The Bachelorette 28. maja 2018. “Kaj sta dve besedi, ki opisujeta, Jean Blanc? Definitivno “creme brûlée” in “francoski buldog.” Definitivno.

Iti naprej. Zdi se, da je Jean Blanc velik dobavitelj. Noč, preden je začel novo življenje v dvorcu Bachelor, je Glamour pogledal okoli svoje hotelske sobe in ocenil, da je kolonjska in gledališka zbirka znašala približno 25 do 40.000 ameriških dolarjev – in s tem je potoval!

POVEZANE: ta vodoodporna maskara se je Bachelorette Becca Kufrin prek njene prekinitve s Arie

Ko se zbudiš in spoznaš, da te bo Amerika videla v spodnjem perilu med nocojšnjo epizodo @ bacheloretteabc ������♂ prebival. Končno sem vzel #shirtlessselfie … samo pet let je trajal na @instagramu Nunajšnji dan na @abcnetwork • • • #sorrymom #teamjean #bachelornation #bachelorette #bachelor #colognoisseur #fitness #mirrorselfie #motivationmonday #fitness #fitnessmotivation en dan stran od #transformationtuesday #flex VS. #noflex

Objava, ki jo je delil Jean M. Blanc (@jean__blanc)

Vendar se zdi, da ni pripravljen vlagati v oblikovanje doma. To je v celoti zasnovan, tako da lahko govorim o navdušenju, ki jo je imela Jean Blancova notranja notranja kriza. Oglejte si ta močni spopad, ki ga je objavil – ponosno! V letu 2014. To ni samopomoč; se odkrito hvalijo zaradi svojega bizarno postavljenega pohištva Ikea. Ta kavč je dobil drugo #missmyfurtniture.

Jean Blanc ima nekaj privržencev socialnih medijev (resno, peščica: 205 spremljevalcev na Cvrkutati in nekaj manj kot 5.000 na Instagramu), ampak, fant fant, ali dela nadurno delo za njih. Na svojem novem Bachelorette fanbase mladih, vročih in upočasnjenih žensk na Instagramu, se zanaša na svojo novo Bachelorette, ki služi slatkim samozavedajim, a tudi veliko pasti za zamrznitev, kot je ta, v kateri so kratke kratke hlače nekje med in ne na. Njegova sijajna križasta kravata, ki je bila ena noč The Bachelorette in tiho prisotnost na showu, me je za to pripravila.

Nocoj na njegovem ena-na-enem datumu, upam, da Jean Blanc pove več o njegovem kremu brûlée in francoskih buldog podobnih značilnostih.