Vse, kar morate vedeti o Omarosi Manigault

Ni veliko ljudi na planetu, lahko gre z edinstvenim imenom. Obstajajo Beyoncé, Madonna, Rihanna, Adele, Lorde … in Omarosa? Da, mislimo na Omaroso Manigault, ženo, ki je imela (edinstveno) ime za sebe kot zloben lik v več letnih časih, in ponovitve TV realistične realnosti Donald Trump, ki so ga slavili, preden postane predsednik, Vajenca.

Seveda se je Omarosa oddaljila od svojega življenja na zaslonu, da bi prevzela vlogo v administraciji Trump po volitvah leta 2016, da bi se potem oddaljila od pogleda javnosti do … čakati, kaj natančno je bila?

Ta teden se vsi pogovarjajo o očarljivi zvezdni politiki in zaradi dramatičnih razlogov. Toda preden pridemo do tega, je vse, kar morate vedeti o njej.

Osnove

44-letni rodil se je v Youngstownu, Ohio, v Theresa M. Manigault, avtorja Umetnost Moja pot: Momarosa vodnik za življenje živahnega energijskega življenja, in pokojni Jack Thomas Manigault Sr. Omarosa je diplomirala na področju televizijskega novinarstva na univerzi Central State University, kasneje pa je doktorirala. v sporočilih s univerze Howard. Ima tudi pridigarsko dovoljenje.

Na koncu je Omarosa našla pot VajencaPrvenec leta 2004 je postala zloglasna, ker je težko delati, pa tudi zaradi dejstva, da ga Trump nikoli ni najela na predstavi – kar je bila celotna točka tekmovanja. Poleg tega, da se je pojavila v sezoni prvenec, je kasneje zvezdala Celebrity Apprentice, All-Star Celebrity Apprentice, in, ločeno, Celebrity Big Brother. Nekoč jo je imenovala ena izmed TV vodnikNajbolj zla resničnost TV negativci.

Odnosi

Omarosa ima zgodovino dramatičnih romantičnih in osebnih odnosov. Leta 2011 je bil njen brat umorjen, po domnevnem ujetju v “ljubezenskih prepirih”. Poročila se je z Aaronom Stallworthom, potem pa se je leta 2005 ločila od njega. Dva meseca po tem, ko se je leta 2012 pridružil igralcu Michael Clarke Duncan, je umrl od srca napad.

Aprila 2017 je Omarosa poroil pastorja Johna Allena Newmana in dogodek, ki je bilo zanimivo, je potekala v hotelu Trump International v Washingtonu, D.C..

Zakaj vsi govorijo o njej?

Čeprav je Omarosa najprej delala na Hillary Clintonovi kampanji “Pripravljeni na Hillary” med volitvami leta 2016, je sčasoma zamenjala stran in se odločila, da bo podprla kandidaturo Trumpa. Njena stikala se je izplačala, ker je bila kasneje najeta kot direktorica komunikacij za Urad za javno zvezo v Beli hiši.

POVEZANE: Melanija Trump podpira LeBrona Jamesa med njegovim maščevanjem s predsednikom

Decembra 2017 je odstopila od svojega položaja, čeprav je bilo kasneje razkrito, da je njen izstop morda bolj prisiljen, kot je pustila naprej. Medtem ko je bela hiša sekretarja za medije Sarah Sanders najprej rekla v izjavi, da je Omarosa zapustila “druge možnosti” Politico kasneje poročala, da je pustila za zlorabo avtomobilske službe v Beli hiši, zaradi česar je “vdrla v bivališče v Beli hiši”. Februarja je namestnik sekretarja za bivanje v Beliju hišo Raj Shah dejal, da je bila odpustljena, čeprav je zanikala to.

Torej, kaj ima to storiti s čim?

Omarosa se pripravlja na izdajo novega povedalega knjige o svojem bivšem šefu Nehoteni 14. avgusta, in glede na Dnevna zver, uspela je skrivno zabeležiti razprave, ki jih je imel z Trumpom, ko je delal v njegovi administraciji. Viri so povedali CNN da trakovi dokumentirajo “kar je podrobno opisala v knjigi”, tako da boste verjetno zelo hitro slišali. Njen prvi intervju za razpravo o knjigi bo na Spoznajte tisk v nedeljo.

V podobnem senčnem vinu, pravkar prejšnji mesec, so bili posneti kaseti, ki jih je skrivno zabeležil Trumpov bivši osebni odvetnik Michael Cohen, v katerem se lahko sliši kradljiv duo, ki razpravlja o plačilih nekdanjemu modelu Playboy Karen McDougal, ki trdi, da je leta 2006 imela razmerje s podjetjem Trump Trump je zavrnil afero.