Vse o Jamesu Cordenu, gostitelju nagrad Grammyja leta 2018

James Corden se vrne v največji glasbeni glasbi.

Po napovedi, da se bodo nagrade Grammy leta 2018 vrnile v New York City, potem ko so bile v Los Angelesu 14 zaporednih let, je letna slovesnost tudi poimenovala gostiteljica: James Corden.

TK
Andrew Toth / FilmMagic

The Pozno pozno Prikaži zvezda se bo znova vrnila v emcee. Corden je najprej osvojil nagrado za slovesnost leta 2017, prej pa je prejela nagrade Tony na CBS.

Corden je na naslovnicah prinesel karton na avtomobilu in sodeloval z nekaterimi največjimi zvezdicami glasbene industrije v impromptu karaoke z lanskim Grammysom, ko sta Jennifer Lopez, Neil Diamond, Faith Hill, Tim McGraw, John Legend, Keith Urban, Jason Derulo in še več se mu je pridružil pri petju “Sweet Caroline” na televiziji v živo.

VIDEO: Prihodi rdečih preprog

Funnyman je najprej znan kot gostujoči gostujoči govorec, zaradi česar je edinstveno kvalificiran za koncert, a je tudi sam nadarjen igralec in pevec. V letu 2012 je veteran Broadway osvojil nagrado Tony za svojo vlogo v En človek, dva častnika. Ima tudi plodno filmsko kariero z deli v Ljubljani V gozdTrolls, in zelo pričakovani ženski ponovni zagon, Ocean’s 8. Oglejte si njegovo zvezdo poleg Sandre Bullock v prvem priklopniku filma.

60. letne nagrade Grammy bo potekalo 28. januarja 2018 v vrtu Madison Square v New Yorku, na čelu s Cordenom. Ujemite ga na CBS od 7.30. ET.

Ne moremo čakati, da vidimo, kakšno sliko ima v trgovini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 40 =

map