Vse podrobnosti o žareči koži Jessica Biel iz Fashion skupine International Night of Stars Gala

Jessica Biel je prejšnji teden gledala čudovito stojnico ob možu Justinu Timberlakeu v Fashion International International Night of Stars Gala. Igralka in nova mama sta igrala brezhibno sijaj in čudovit videz ličila, ki je tako brez napora dopolnjevala njeno Emerald Green Dolce & Gabbana obleko. Slavni izdelovalec ličil Fabiola je ustvaril mlad, svež in eleganten pogled na zvezdo. “Mantra noči je bila” manj je več! “, Je pojasnil Fabiola. “Želeli smo, da bi ličila čudovita, a kul, povečala njeno naravno lepoto in ohranjala kožo zdravo in žarečo.”.

Za pripravo in oživitev Bielove kože je Fabiola napolnila obraz z ROSEUS Floral Hydrating Toner Baszicare (110 USD, baszicare.com), ki je opremljena z eteričnimi olji rose. Po določeni meglici je uporabila velikodušno količino pomlajevalne podlage Baszicare’s LUCEM Smoothing Cream Intensive (380 $, baszicare.com). Da bi kožo hidrirali pod obrazom, poln ličila, je pod očmi dala lažjo količino zdravila ARTIUS Eye Vital Supreme ($ 320; baszicare.com) Baszicareja.  

POVEZANE: Justin Timberlake in Jessica Biel Glej v ljubezni med nočnim izletom

Ko je koža imela brezhiben sijaj, je Fabiola uporabil breztežavno svetlobno fundacijo Giorgio Armani v 6.5 ($ 62, nordstrom.com) vzdolž Jessica’s T-Zone in obraz. Nadaljevala je s hidratiziralcem Kevyn Aucoin Sensual Skin Enhancer v številki 6 ($ 48; nordstrom.com) pod očmi in okoli nosu. Da bi prinesla malo subtilnega obraza na lice, je uporabila malo Hoola Matte Bronzer, ki jo je Benefit ($ 28; sephora.com) dodal NARS Blush in Madly ($ 30; sephora.com) za dodatni pigment. Za poudarjanje ličjih kosti je uporabila Kevyn Aucoin The Celestial Powder ($ 44; sephora.com) in končala preostanek obraza s Cle de Peau Silky Cream Foundation v BF20 ($ 120; sephora.com).

Pogled se ni ustavil s svojim žareč konča. Fabiola je ustvarila mehko dimljeno oko z namigom NARS Ashes v Ashes Shimmer Eye-Shadow ($ 25; narscosmetics.com) nad pokrovom in na zunanjem kotu, da bi dopolnila njene oči v obliki mandljev. Če želite dodati definicijo, je nadaljevala z oblogo trepalnice navzven z MAC Powerpoint Eye Pencil v Stubborn Brown (17 $, maccosmetics.com). Potem, ko ji je prikopala trepalnice za dodatno količino, je dodala nekaj swipov Givenchyja Phenomen’Eyes Mascara ($ 31, sephora.com) v črni barvi. Da bi nadgradila svoje loke, je Jessica oblekla obleko s palico Anastasia Brow Pro Palette ($ 88; sephora.com) v svetlo barvno barvo.

POVEZANE: Jessica Biel Dazzles v črni čipki, samo 6 mesecev po rojstvu sin Silas

Da bi jo popila in dokončala celoten videz, je dodala definicijo z oblogo Bielovih ust z MAC-jevim svinčnikom v SOAR-u (17 $, maccosmetics.com). Za dodatno dimenzijo nevtralne ustnice je sredi ustnice uporabila Hourglass Femme Nude Lip Stylo v številki 2 ($ 30; nordstrom.com) in jo nato premešala v linijo ustnic.