Vse podrobnosti o lepoti Ruby Rose’s Look Up z MTV European Music Awards 2015

Še enkrat omamljanje Oranžna je nova črna zvezda Ruby Rose je na rdeči preprogi izgledal čudovito kot kdaj koli prej. Igralka je v nedeljo zvečer prejela nagrado MTV Europe Music Awards za leto 2015 z brezhibnim “oblikovanjem laserskega delavca L. Castilla Castillo, ki je avstralski bombarder imela edinstveno krono pletenice za njeno veliko noč. Castillo je za pravilno odtekanje pramenov uporabil Bumble in Bumble Semisumo Pomade ($ 29; sephora.com). Da bi jo utrgali vse noči in se držali videza, je dodal nekaj spritz Joico Flip Turn Hairspray ($ 11, loxabeauty.com).

Njen videz se ni ustavil s svojo grenko. Celebrity makeup artist Toby Fleischman se je obrnil na Urban Decay Cosmetics, da bi ustvaril žestok videz za zvezdo. Da bi dosegla njeno sijočo polt, je Fleischman pripravil Roseovo kožo z NAKED Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup (40 USD; sephora.com). Da bi ojačala svoje loke, je mešala Brow Beater Brow Pencils v Taupe in Neutral Brown (vsakih 20 $; sephora.com) za dodano razsežnost in živahno barvo, nato pa jih nastavi na mestu z Brow Tamer Brow Gel v Neutral Brown (20 $; .com). 

POVEZANE: Spoznajte Ruby Rose, Oranžna je nova črnaNova deklica na celici

Če želite preklopiti stvari z nevtralnim in breskastim videzom, Fleischman je uporabil 24-urni Glide-On Lip Svinčnik v Stark Naked (20 dolarjev, sephora.com) po veki (svinčnik za ustnice popolnoma varen za oko!). Za dodajanje sijajnega, sijajnega učinka je z Moondust Eyeshadowom v Space Cowboy (21 $, sephora.com) premešala in jo zmešala z Lucasovo mazo za paw paw ($ 16; rickysnyc.com).

Ko je prišla do njenega molekula, je Fleischman začel z mešanjem matte revolucijske šminke v Starku Nakedu ($ 22; sephora.com) za nežno izravnavo, ki ustreza ustnicam. Končala je z oblogo in polnjenjem ustnic s 24-dnevno Glide-On Lip Pencil v Stark Naked (20 dolarjev, sephora.com) in dodal subtilen zgornji plašč Matte Revolution Karst v Starku Nakedu ($ 22; sephora.com) dokončati videz.