Vse sladke posnetke iz Cara Santane in stranke Jesse Metcalfe’s Engagement

Cara Santana in Jesse Metcalfe sta korak bližje vezavi vozla! Po letih dating, se je par ukvarjal nazaj v avgustu in sledil tej pomembni priložnosti s svojo stranko za vikend.

Hills Penthouse West Hollywood je bila razkošna izbira za njihovo praznovanje, kjer se je duo predstavljal za objem objemov in poljubov. Mlada in ženina so objavili ves nočni sladki PDA na njihovih straneh Instagrama zjutraj po tem, ko je Santana v zlato obleko-okrašena obleka z nizkim hrbtom in Metcalfe v padajoči popolni sivi obleki. “Takšna zabavna noč // Zahvaljujem se vsem našim družinam in prijateljem za praznovanje z nami” preberi naslov članka o časovnem zamiku v noč.

Takšna zabava noč // Zahvaljujemo se vsem našim družinam in prijateljem za praznovanje z nami // ❤️

Video objavil CaraASantana (@caraasantana)

Metkalf je objavil isti videoposnetek z napisom: “Tako lep večer, ki praznuje našo angažiranost!” Nadaljeval je: “Najlepša hvala vsem našim družinam in prijateljem, ki delita ta trenutek z nami. Ljubim vse vas!” Kako lepo!

VIDEO: Vse, kar morate vedeti o nakupu zaročniškega obroča

Pred praznovanji, Dallas igralec je dražil prihajajočo zabavo s povratno fotografijo, s katero se je poljubil Santana na jadrnico v New Yorku s kipom svobode v ozadju. Njegov napis je prebral: “Woot woot! Z veseljem smo veseli, da bomo danes zvečer z našo družino in prijatelji proslavili.”

Woot woot! Z veseljem smo z veseljem proslavili našo družabnost z našo družino in prijatelje! ����❤️

Fotografija objavila Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe)

Ta vikend je prvi označil kot novega para, saj je Metcalfe postavil vprašanje na ladjo! Santana je nato vzela v Instagram, da je objavila nekaj snaps njenega čudovitega diamantnega prstana s 5,5-karatnim.

Ni nič boljšega // ❤️

Fotografija, ki jo je objavila CaraASantana (@caraasantana)

Cara Santana

POVEZANE: Cara Santana’s Beauty Secret: Kako leteti brez popolnega sušenja obraza

Veselimo se vseh trenutkov, ki so vodili do slovesnosti.