Vse slavne, ki so se udeležile marec za naše življenje leta 2018

Po masovnem streljanju na srednji šoli Marjory Stoneman Douglas je na Valentinovo ubitih 17 ljudi, pozvali so k večji kontroli pištolo, v soboto pa so bili ti klici aktualizirani v obliki mirnega protesta. Na marču za naše življenje, ki so jo vodili preživeli iz območja Parkland, so sodelovali na marčih, ki podpirajo zakonodajo o obvladovanju orožja. 

Misija se je odzvala s številnimi zvezdniki, ki so se pokazali na demonstracijah po državi in ​​pokazali podporo in zahtevali reformo. George in Amal Clooney sta bili na ulicah v Washingtonu, DC, da bi bili solidaren z protestniki, medtem ko je Demi Lovato v svetlo rdečo barvo in podobno šminko za svoj nastop v ameriški prestolnici gledal patriotsko, peli “Skyscraper”, ki je nosil smiselno sporočilo.   

George and Amal Clooney
Kevin Mazur / Getty Images

Demi Lovato
Kevin Mazur / Getty Images

Medtem sta se Miley Cryus, njena mlajša sestra Noah in Jimmy Fallon, postavljala skupaj, medtem ko sta držala močan plakat MSD z mirovnim znakom, izdelanim iz rdečih in rožnatih vrtnic. 

Jimmy Fallon, Miley Cyrus, and Noah Cyrus
Kevin Mazur / Getty Images

Druge zvezde, ki so se pojavile do marca, so bili Paul McCartney, Glenn Close, Cher, Julianne Moore, Lin-Manuel Miranda in Halsey. Poleg tega sta Kim Kardashian in Kanye West postala superzvezda. 

Glenn Close and Cher
Kevin Mazur / Getty Images

Lin-Manuel Miranda and Halsey
Kevin Mazur / Getty Images

Paul McCartney
Spencer Platt / Getty Images

Julianne Moore
Kevin Mazur / Getty Images

Kim Kardashian and Kanye West
Paul Morigi / Getty Images

Še pred marcem za naše življenje so vsi od Jennifer Lopez do Taylor Swift jasno podprli svojo podporo.

Pošiljam mojo LOVE in ENKURAGEMENT vsem mladim, ki potujejo iz NY in po vsej državi do #MarchForOurLives z @MTV in @NAACP. HVALA, ker stojiš in govori proti nasilju z orožjem # ENOUGH

Objava, ki jo je delila Jennifer Lopez (@jlo)

Shine! Oglejte si MileyCyrus.Tumblr.Com za več slik od jutrišnjega #MarchForOurLives v DC! �� počaščen, da se izvaja!

Objava, ki jo je delil Miley Cyrus (@mileycyrus)

Nihče ne sme iti v šolo v strahu pred nasiljem orožja. Ali v nočni klub. Ali na koncert. Ali v kinodvorano. Ali v njihov kraj čaščenja. Naročila sem, da podarim svojo podporo študentom, kampanji March for Our Lives, za vse, ki jih te tragedije prizadevajo, in podporo reformi pištol. Tako me prestavljajo študentje srednje šole Parkland, fakulteta, vse družine in prijatelji žrtev, ki so govorili, poskušajo to preprečiti.

Objava, ki jo je delil Taylor Swift (@taylorswift)

Toda ta podpora ni bila samo pogovor. Oprah, George in Amal Clooney sta podarila 500.000 dolarjev, da bi organizatorjem pomagala skupaj. V dneh, preden je potekal, je George napisal javno pismo v Skrbnik študentom Parkland.

POVEZANE: 5 načinov, kako podpreti marec za naše življenje, če tega ne morete storiti za dejanski protest

“Amal in jaz smo 100% za tabo in se bo 24. marca potopil v DC, vendar se oba zelo dobro počutimo, da je to tvoj pohod. Vaš trenutek. Mladi ga pripeljejo do odraslih in to je vaše najučinkovitejše orodje ,” on je pisal.

“Dejstvo, da noben odrasel ne bo govoril na odru v DC, je močno sporočilo svetu, da če ne moremo storiti kaj o nasilju s pištolo, potem boš. Težava bo to, kdorkoli bi se spraševal, bi se ponosen na se pogovorite z vami, vendar je toliko bolj učinkovito, če gre za mlade. “

Zaključil je pismo: “Amal in jaz stojim za vami, v vašo podporo, v zahvalo tebi. Ponovno me ponosiš na svojo državo.”