Vsi Halloween las in izdelki za ličenje, ki jih potrebujete za izdelavo vašega noša

Noč čarovnic lahko ponudite popoln izgovor, da se prikrijete s svojim najljubšim kostumom, vendar je prav tako najboljši čas za igranje s krepko ličenje in zabavnimi dodatki za lase. Na obeh straneh imamo pokrita z najboljšimi možnostmi za lase in ličenje, da boste izgledali zastrašujoče – ali čudovito – ta praznik. Pomaknite se navzdol, da si ogledate naše izbire.

Clip-In Ponytails

Pobotati se 3
Vljudnost

Noč čarovnic je popoln dan igranja z vašimi “storiti”. Dosežite daljše ključavnice, ki ste jih vedno želeli s klinom v konj, kot je ekstra dolga različica Scuncijeve v temni brineti ($ 39; claires.com) ali opciji ExpressLocs’s clip-in v temni blondinki ($ 25; sallybeauty.com), oba so enostavni za uporabo in udobno.

Barvne razširitve

Pobotati se 4
Vljudnost

Dodajte pop barve v vaš kostum z barvnimi posnetki. Všeč so nam svetle, zabavne barve lasnih podaljškov za lasne glave Secret Color (15 USD; sallybeauty.com) in razširitve barvnih trakov POP ($ 10; ulta.com).

Lažne trepalnice

Pobotati se 8
Vljudnost

Z Ardell Double Up trepalnicami ($ 6; drugstore.com), ki so preproste za uporabo in lahke falsije, so idealne za posnemanje videza nekaterih vaših najljubših znanih osebnosti.

POVEZANE: Poiščite svoj Perfect Halloween kostum s temi 19 idejami, ki jih navdihuje dolžina las

Lip Essentials

Pobotati se 1
Vljudnost

Nič ne kriči “boo” kot hudo, temno ustnico. Preskusite sijaj, kot so Hard Candy Fierce Effects Dry lip za ustnice ($ 4; walmart.com) ali matte ustnice s šivom Kat Von D Studded Kiss v Slayerju ($ 26; sephora.com).

Paleta za ličenje

Pobotati se 5
Vljudnost

Ustvari kaj videz ličila z Make Up For Ever 12 Flash barvnim predmetom ($ 99; makeupforever.com). Ta brezbarvna paleta je napolnjena z ducat koristnih odtenkov, ki zagotavljajo dolgotrajno obrabo in živahno barvo.

Svetijo v temi

Pobotati se 7
Vljudnost

Na obrazu ali telesu uporabite obrazno kremo s sijajem v temi (Claire’s, $ 6; claires.com), da naredite svoj videz ekstra ponorela noč.

Tattoo obraza

Pobotati se 2
Vljudnost

Ustvari ostro videz z temo obraz tatoo. Posebej imamo radi dan mrtvih ($ 7, claires.com) in Leopard izgleda ($ 7, claires.com) od Claire’s.

POVEZANE: CoverGirl je začetek a Vojna zvezd Zbirka ličil

Face Paint

Pobotati se 6
Vljudnost

Ustvarite Halloween kostum vaše sanje (ali nočne more) z lahkoto uporabiti obraz ličila kremo. Odločite se za kovinsko (Claire’s, $ 13, claires.com) ali primarne barve, da ustvarite svetel, eleganten videz ($ 6, partycity.com). Najboljše od vsega, oni so kot nalašč za vbivanje v vašo vrečko za vroče touch-ups, medtem ko Trick ali zdravljenje.