Westworldova Tessa Thompson pravi, da je privlačna za ženske in moške

Tessa Thompson postavlja zapis ravno. (Er, queer?)

Če niste seznanjeni, je igralka najbolj znana po njenih vlogah Westworld, Dragi beli ljudje, in Thor: Ragnarok. Zdaj pa posodablja svoj glas v čudno skupnost. V intervjuju z Net-a-Porterjem, ki je bil objavljen v petek, je 34-letna Thompson izšla kot spolno tekočina – dejstvo, vas spomnimo, da nima nobene obveznosti, da bi se s svetom udeležila, medtem ko ples okoli govoric, da sta ona in popstar Janelle Monáe, 32, se zmenita.

“Privlačijo me moški in tudi ženske”, je rekla. Thompson je predstavil biseksualni značaj, Valkyrie, v Thor, in da je javno izbrana za obravnavanje njene spolnosti, se šteje za zmago za prepoznavnost LGBTQ ljudi. Čeprav se Thompson ni izrecno označila kot biseksualka, njeni komentarji poudarjajo biseksualno skupnost, pogosto manj zastopan segment queer kulture.

V začetku tega leta je Monáe izšel kot panseksualec (ki se v nasprotju z biseksualnostjo nanaša na privlačnost vseh spolnih identitet na spektru in ne na tradicionalne moške in ženske spole) v intervjuju z Rolling Stone, in izdala tudi njen tretji album, Dirty Computer, ki so ga oboževalci pozdravili kot biseksualno himno. Od leta 2015 se je Thompson pojavil v več kot enem glasbenih videoposnetkih Monáeja, skupaj z pevcem postal rdeča preproga in sedel zraven na glavnih hollywoodskih prireditvah.

2018 Essence Black Women In Hollywood Oscars Luncheon - Show
Rich Polk / Getty Images

Odkrito se je odzvala glede njene povezave z Monáejem. “To je težavno, ker sva Janelle in jaz resnično zasebni ljudje in oba poskušata krmariti, kako se spravljate v željo, da bi imeli to zasebnost in prostor, in tudi želeli uporabiti svojo platformo in vpliv,” je dejala.

“To je bilo nekaj, kar sem vest v smislu te izjave okrog Janelle in mene,” je še nadaljevala in omenila svojo družino, ki podpira. “Želim, da imajo vsi ostali to svobodo in podporo, ki jo imam od svojih najdražjih. Toda tako veliko ljudi ne. Torej, ali imam odgovornost govoriti o tem? Ali sem v javnem prostoru odgovoren, da je to moja oseba? “

POVEZANE: Janelle Monáe prinaša Rallying Cry za Time’s Up na grammyh

Na to pravimo ne. Thompson je jasno pokazala, da se je odločila, da se bo izkazala za solidarnost za svojo skupnost; vendar ni odgovorna za potrditev podrobnosti o njenem ljubeznivem življenju. Ker na koncu dneva, koga briga?

“Glabosimo se globoko,” je rekla o svojih občutkih proti Monáeju. “Tako smo blizu, vibriramo na isti frekvenci. Če ljudje želijo špekulirati o tem, kaj smo, to je v redu. To me ne moti. “

Če to deluje za vas, Tessa, potem deluje za nas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 14 =

map