Will Ferrell vstopa v industrijo lepote (Da, resno!)

To ni šala v začetku aprila: Will Ferrell vstopi v lepotilno industrijo s sproščanjem svojega novega sončnega zašcite. Čeprav embalaža izgleda hilariously in zelo ponaredek s fotografijo komika v svojem najboljšem položaju Coppertone Girl, je popolnoma legitimna in varna za uporabo, resno.

“Sonce je zlo nebeški demon, ki nas trik v čaščenje s toplimi vznemirljivimi žarki in svetlo primarno barvo. Ne bodi prevaran, hoče nas uničiti in pekel je upognjen na svetovno gospostvo. laboratorij z ekipo znanstvenikov na koži in upokojeni astronavtist Brock Sternum, da ustvarimo tisto, za kar mislimo, da je naš najboljši zaščitni ukrep proti soncu, “je dejal Ferrell o svojem prvem podjetju za lepoto.

Volja Ferrell Sunscreen
Vljudnost

Vse šale na stran, losjon SPF 30, ki je poimenovano Will Ferrell’s Super Mega Sexy Hot Tan ($ 20 za dve cevi), ni le še en lepotni izdelek, ki ga je odobril celebrity. Ferrell je pomagal ustvariti zaščito proti soncu s College of Cancer, dobrodelna organizacija, ki zagotavlja kolidžne štipendije za preživele raka. Lani je fundacija presegla 2 milijona dolarjev štipendij za več kot 1.000 preživelih po vsej državi.

Ker je Ferrell sramoten Zoolander značaj Mugatu bi rekel, zaščita pred soncem in pomoč velikemu, dobrodelni vzroki so “SO vroče zdaj.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 11 =

map