Winona Ryder obrne 44 danes! Oglejte si igralsko spreminjajočo se videz skozi leta

Črna, lepa in ista igralka, ki je igral z Timom Burtonom Beetlejuice leta 1988. Uganil si to! Seveda, govorimo o ljubki Winona Ryder, ki danes nastopi 44 let. Na podlagi njenega neverjetno mladostnega videza lahko samo ugibamo, da mora igralka imeti precej impresivno rutino lepote, saj nismo opazili njene starosti že od dneva, ko je vikala “Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice!”

Govorimo o izvirniku Beetlejuice film, igralka, ki je z leti stalno gledala filme, je potrdila, da je njen najnovejši projekt nadaljevanje filma komedičnih fantazij. Čeprav izvirnik film je zdaj 27 let, Ryder je dejal, da časovna vrzel ni preprečila mlajšim generacijam, da bi se ujela na Beetlejuice norost. 

Od začetka v Beetlejuice, igralka ni imela nobenih težav, da bi ji prikupila najboljše mesto med najboljšimi v Hollywoodu. Igrala je v številnih naših najljubših filmih, vključno s filmom Tim Burtonom, Edward Scissorhands (1990). Leta 1993 je Ryder osvojil nagrado Golden Globe za najboljšo igralko in nominacijo oskarja v isti kategoriji za svojo vlogo v Starost nedolžnosti.

POVEZANA: Winona Ryder Potrjuje a Beetlejuice Sequel

Letos je bila enako zasedena za igralko, ki poleg objavljanja Beetlejuice nadaljevanje, je bil tudi kronan kot ena od željnih obrazov za kampanjo Marc Jacobs’s fall 2015 (spodaj). In glede na rojstnodnevno zgodbo o uspešnem uspehu, ugibamo, da se je Ryder začel v letu 2015. V čast njenega rojstnega dne si oglejte spreminjajočo se videz Winone Ryder skozi leta.

Še en fantastičen portret Winona Ryderja David Sims. Všeč mi je njen duh, energija in poleg tega, da sem odličen talent, je odličen prijatelj!

Fotografija objavila Marc Jacobs (@themarcjacobs)

Winona in jaz sva že več kot 15 let. V naši oglaševalski akciji se je prvič pojavila leta 2003. Tukaj je čudovita in edinstvena, kot je kdajkoli fotografirala David Sims v naši kampanji jesen / zima.

Fotografija objavila Marc Jacobs (@themarcjacobs)

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 59 =

map