Wonder Woman’s Lynda Carter ima grozljivo spolno nadlegovanje iz prireditve

Čas's Up

Tudi Wonder Woman ni imuniteta na spolno nadlegovanje ali zlorabo. Lynda Carter, ki je v 70-ih letih igrala ikoničen superheroj na televiziji, se zdaj odpira o svojih zgodbah #MeToo.

66-letnica se je odprla v intervjuju za The Daily Beast in razkrila, da se domnevnemu nasilniku nalaga kazni za svoja dejanja, čeprav ga ne bi imenovala ali natančno povedala, kaj je storil. Menila je, da je zoper njega sprožila pravni postopek, vendar se ji zdi neuporabna.

“Saj je že končano. Ponovno se ne zlaga,” je dejala. “In, verjamem vsaka ženska v zadevi Bill Cosby, “je dodal Carter, ne da bi rekel, ali je Cosby njen zlorabec.

Medtem ko se sooča s kaznovanjem, je igralka rekla: »To ni dovolj,« in dodal, da je kršil »veliko ljudi«.

Lynda Carter Sexual Harassment
Paul Morigi / WireImage

“Ne morem ji dodati ničesar. Želim si da bi lahko. Ampak ni nič pravno, da bi lahko dodal, ker sem pogledal v to. Jaz sem samo še en obraz v množici. Želel bi, da bi lahko, in če bi lahko, bi “, je dejal Carter in dodal, da se” verjetno še vedno “opomore od napada.

Čeprav ona ne bi dala podrobnosti o tem zlorabljalniku, je Carter pokazala, da se je spopadala s spolnim nadlegovanjem Wonder Woman ki se odprejo za člana ekipe Peeping Tom. “Bil je snemalec, ki je na steni garderobe vrtal luknjo na lotu Warner Brothers,” je rekla. “Ujeli so ga, ga odpustili in ga posadili iz posla.”

Lynda Carter Wonder Woman
ABC Foto arhivi / ABC prek Getty Images

“Odpravil sem se z mojega deleža. In se bojim, “je dodal Carter in razkril, kako so se igralke med seboj opozorile na nadlegovalce. “Koga boš povedal, razen tvojih prijateljic in prijateljev? Bili bi rekli ali slišali: »Nehaj se tega človeka.« »Pazite na tega režiserja.« In tako boste slišali od drugih, drugi ljudje bi to slišali od drugih ljudi. “Pazite tako in tako.” Tako ste se zaščitili: skozi vinsko trto. Bili smo ženski lib, spali modrček. Od ljudi nismo vzeli nobenega sranja. Tako smo se počutili močne, vendar za nas še vedno ni bilo veliko, «je rekla.

POVEZANE: Nekateri primeri Sklada za pravno obrambo so že na sodišču

Wonder Woman prav tako je rekla, da se boji, da je na črni listi, če ji je povedala svojega agenta o zlorabi. “Kdo ti bo verjel?” Nihče ti ne bo verjel. In ko ste se vrnili z besedami: “Ali se šalite?” Bi rekli: “Da, da.” Ampak to je bilo povsod. Videli bi, da so dekleta pretresena v igralskih razredih. In #MeToo gibanje se dogaja ne samo z igralkami, temveč s služkami in skrbniki, povsod. “