Zakaj bi morali poskušati Thong bikini-še posebej, če imate veliko rit

Prvič, ko je moja mati Midwestern zadela plažo v uradu svojega uma Urugvaja, ga je umrla kopalka. To je bila Punta Del Este v osemdesetih letih, tako da ni nobenega dvoma, da je bil najlon z nevsiljivim neonskim tiskom, vendar to ni bilo težavno. In ni bil, da je njen bikini tudi preveč razkril. Ker je bila dobra deklica iz Kansasa, se je prepričala, da je njen plen skromno pokrita z dna bikinijev, ki so bili daleč stranski in čudno, toKaj je naredil z rdečico.

V Južni Ameriki je bila takrat normalna za ženske in celo za nekatere moške neseličnost (dobesedno brez dna) bikini. Za razliko od nizkih bikinijev, ozkih trakov iz ritne niti ali dna nizkega kolesarja neseličnost v slogu so imeli tanke dno z debelimi pasovi, ki so bili tako visoki na nogi, so se zdelo, da ustvarijo optično iluzijo, da se boki začnejo pod prsnim košem (pomislite: ta ulična kopalka Pamela Anderson Baywatch). Moja mama je bila vitka, strojena in primerna (zahvaljujoč njeni ljubezni do Jazzercise), tako da ste stavili, da je pogledala morilca v ta bikini s svojimi V-boki, ko se je končno zalepila in jo prvič kupila neseličnost bikini.

POROČILO: Sailor Brinkley Cook o tem, kaj narediti mesec, teden in 24 ur pred snemanjem bikinijev

Nisem podedoval silhueto moje mame ali čudnega pomanjkanja celulita. Namesto tega sem bil blagoslovljen s kratko, bogato telo moje očetove očetove in z njenimi domorodnimi značilnostmi naravnih las, visokih ličnic in mehke, brez dlake kože. Moja mama je morala pozabiti njene dneve, ko so ležali na soncu v tangi, ker me je vedno usmerjala v polno pokritje. Poudarila je, da so modne revije vedno predlagale rafalirane vrhove za dekleta z ravnimi škarjami in ene kose z poudarjenimi pasovi za zakrivljena dekleta, kot sem jaz. Sijajne strani so imele minimalno dno izključno na visoki, suh chicas s tipi teles, ki jih imenujemo “atletski”.

Moja reakcija? Privijte to. Ta plen je prav tako vreden, da namignite sonce kot katerokoli drugo. Nikoli mi ni bilo dovoljeno nositi posmehljivih kopalke nazaj v Kansas, kjer so bile, šteje za škandalozno. Toda, ko bi obiskali Urugvaj, sem videl vse oblike in velikosti ljudi, ki so razkrinkali svoje ritne obraze, ko so se sprostili v pesku in se zbrali v morju. Ni bilo nujno vprašanje zaupanja ali seksualne privlačnosti – to je bilo v slogu; neseličnost dna so bila najbolj kul izbira kopalke in vsi so imeli par. V Španiji je nekako všeč. Kot najstnica sem se odločno udeležil “pozabiti” moje bolj skromnejše kopalke nazaj v ZDA in kupiti nov nežni bikini vsakič, ko smo obiskali Punta Del Este.

POVEZANE: Emily Ratajkowski’s Very Specific Beach Selfie Navodila

Tong Swimsuit
Vljudnost

Nikoli nisem imel plena in nikoli nisem želel, da bi ga brončali na soncu. Če sem iskren, to ni veliko dejanje premagovanja standardov lepote, v mojem primeru. Menim, da so manjši kosi pravzaprav bolj laskavi na mojo zakrivljenem zadnjem delu, večje pokritje pa ga le oklepa kot širok brezoblični blob. Po življenju z rezanci in riža v jugovzhodni Aziji že več kot leto dni, moj zadaj je plumper kot kdaj koli prej, in bolj sončen moj rit je, bolj samozavesten sem se počutil (in kdo ima rad škropljenje?). Vsakdo pozna malo sonca (pridobljen z mineralnim zaščitnim materialom SPF za zaščito vaše kože!), Lahko pomaga prikriti »pomanjkljivosti« in moj obtok je dovolj, da se raje skrivam. Ne morem prezreti mojih strij, akenskih brazgotin in celulita, ko sem pozabil za svojimi pastirji. Moji tanki kopalke niso pogumni ali trmast – nosim jih, ker so to, kar me počuti dobro, zaradi česar sem videti dobro.

Oblačenje mojega neseličnost dna na plažah po vsem svetu je tudi orodje za objem moje latinske kulture, ko sprejemam in praznujem moje popolnoma zdravo in delujoče telo. Moje debelo telo me je pripeljalo v več kot 50 držav, pogosto v svoji bitsy teeny-weeny tong bikini. To je dejalo, ne priporočam natančno, da bi ga v vseh državah konzervativnega bara. Tudi jaz, ki se je rodil s tanjšimi črtami, je v zadnjih nekaj mesecih v jugovzhodni Aziji včasih zaskrbljujoč dolgotrajno pokritost na javnih plažah. V Združenih arabskih emiratih pa vidim tong bikinije in deklice, ki ležijo na plaži v Indiji.

POVEZANE: Želite več zaupanja v telo to poletje? Pojdi na Nude Beach

Moja mama še vedno ni oboževalec moje komaj izbirne kopalke in vedno mi pravi, da izgleda, da imam epski brat. Vem, da je zaskrbljena zaradi neželenega napredka in gleda od moških, ko sem na svetovnem prvenstvu odkrila svojo plažo. Odšel sem na nude plaže v Črni gori in na Hrvaškem, ne da bi kdorkoli posvečal pozornost meni, vendar doma v Ft. Lauderdale, Fla., So se ljudje zbrali, da bi gledali na moje zadaj. Odvrgel sem jih kot jato nadležnih galebov. Všeč mi je toliko, kolikor ženske izčrpajo moj dimljen plen, ki hodi po obali. Bil sem tako razočaran, da slišim, da toliko žensk sramuje druga dekleta, ki so se odločila iti neseličnost in narediti surove pripombe o svojih številkah in možnostih kopalk.

Tank bikini je bil narejen za vse nas. To ni samo za Kim Kardashian West z njo bodri za ali Emily Ratajkowski z njo majhen tush, ki sta lahko pripisana za popularizacijo sloga in rocking z neprimerljivo zaupanje. Moje telo je “pripravljeno na plažo” in si zasluži praznovanje celega leta. Če vam ni všeč, ne gledajte.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 14 = 24

map