Zakaj Blindspot je Jaimie Alexander Loves Her Character’s Tattoos: “Če nisem igralka, bi bil popolnoma obtičen”

NBC’s Slepa pega se je vrnil v drugi obrok prve sezone, pri čemer smo se odločili, kje smo se odpravili z Jane Doe (ki jo je igrala Jaimie Alexander) in njeno skrivnostno preteklost. Za Alexander, vrnitev show pomeni zdrsnitev nazaj v njeno polno telo drevesa. Ujeli smo jo, da bi se spustili na to, kako je, da bi dobili vse črnilo, ki je naslikano. Torej ji je všeč videz? “Resnično mi je všeč,” je rekla. “Če ne bi bila igralka, bi bila popolnoma oblečena. Skoraj vsi, s katerimi delam, so pokriti s tatami.”

Aleksander pravi, da obstajajo časi, ko ji faux črnilo predstavlja dileme rdeče preproge. “Na Emmysu sem nosila mavrično obleko Armani obleko, ki sem jo delno izbrala zato, ker sem morala skriti barvo telesa, ker se mi ni uspelo odpreti vse do trenutka, ko sem se moral pokazati za nagrade”, je pojasnjuje. “Izkazalo se je, da je druga najzahtevnejša obleka, ki so jo kdaj naredili.”

POVEZANE: Jaimie Alexander o tem, kako je bila skoraj gotova (gola), medtem ko se je dotaknila Slepa pega

Še ena garderoba je skrivna od Slepa pega nastavite? Zaradi dolgotrajnega časa uporabe, Alexander le športne lažne tetovaže na področjih kože, ki bodo izpostavljeni na fotoaparatu. “Od glave do pete je potrebno osem ur,” pravi. “Torej, večina dni, ko nosim tri četrtine rokavov, bomo to storili dovolj visoko na mojih rokah, da bo izgledal realistično, če se bom oblekel v rokav. Ko posnamem prizore, se prepričajte, da ne boste Ne vidim mojega trupa, ker ponavadi nimam tetovaž, tam nosim majico pod majico in ga potegnem v moje hlače, da se ne vozi. “

Jamie Alexander Blindspot Episodic Embed
Virginia Sherwood / NBC