Zakaj dodatna AF nevesta v noro bogatih Azijancih ni nosila poročno obleko

Deset sekund v prikolico Nori bogati Azijci in jasno je, da film živi do njegovega naslova. In ne govorimo samo o dragih luksuznih avtomobilih, jetah in dvorcih, ampak tudi o luksuznih modnih izbirah likov – in za kostumografko Mary Vogt se zahvaljujemo za to.

Čeprav je bil Vogt zadolžen za izgradnjo celotnega Crazy Rich modni svet, to je ekstravagantni poročni trenutek, ki se izstopa. Kažejo, da to pravimo: poroka je tako razkošna, da postane kraljevska poroka princa Harryja in Meghana Markla sramota (nevesta dobesedno gre na vodo. Oprosti, Meghan.)

Ampak tisto, kar ste presenečeni vedeti, je, da ni bilo vse tako enostavno kot potovanje v Bergdorf z neomejeno kreditno kartico à la Blair Waldorf. Pravzaprav je Vogt pokazal, da je bil proračun kostumov nizek (lahko nas je prevaral). 

Tukaj, pravi Vogt V stilu Še 7 skrivnosti, ki jih boste želeli večkrat gledati po poročni sceni. 

Potrebovali so tri tedne in 30 ljudi za kamnito obleko s kristali zlata Swarovski.

Bila je precej težka količina dela, ki je šla v prepričanje, da je poročni trenutek showstopper. 

“Oblačili smo se v Kuala Lumpurju in tam je bilo 30 žensk, ki so na obleki dali tri tedne,” je dejal Vogt. “Potem sem se oblekla v Singapur in vsak dan smo se oblekli v obleko, dokler ni uspelo, dodali kristale in dodali vezenje na krilo.”

Dodala je: “Ne morem si niti predstavljati [koliko kristalov je bilo uporabljenih], ker so ljudje, ki so biserji, res hitri, moralo je biti nekaj tisoč kristalov”. 

POVEZANE: Kaj ne poznate glede azijskih las, po Nori bogati Azijci Breakout Star Awkwafina

To sploh ni spletna poročna obleka.

Pustite ga v ta film, da ustvarite modni poročni trenutek, ki ne vključuje prave poročne obleke. Kljub prepričljivemu videzu je “obleka” dejansko trik očesa. V resnici, sijoče nevesta nosi obleko in pripeto krilo kombinacijo, bolj podobne jumpsuit kot plavajočo obleko.

“Smučarski trener, ki smo ga izdelali iz tlačne vrvi, je narejen iz zlatih Swarovski kristalov in krilo se namreč zgodi, smo jo v bistvu pritrdili na kravato”, je potrdil Vogt. 

Noro Rich Asians Wedding Dress - Embed
2018 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. IN KIMMEL DISTRIBUTION, LLC

Obleko je navdihnila balet in Lebansko jezero.

Vogt je bil močno vpleten in navdihnil igralka Sonoya Mizuno – ki je nosila obleko med igranjem Araminta Lee – in njeno ozadje v baletu.

“Sonoya je bila plesalka, bila je balerina, zelo zabavna in zabavna, zato bi lahko odnesla zabavno in igrivo, ekscentrično obleko. Zares je lepa, lepo hodi in ima plesne noge,” je dejal Vogt.. 

“V prvi vrsti je vrsta marabou [obrezovanje perja], ki smo jo obarvali, da se ujemajo z obleko, samo da bi ji dali malo več občutka Labodskega jezera,” je dodala. “Imeli smo to baletno Labodsko jezero nekakšno čudno poroko, ki se je dogajala. In Sonoya je lahko zelo lepo hodila po vodi, kar ni enostavno.” 

Mizuno je šel po hodniku brez čevljev.

Ker je poročni trenutek zahteval Mizuno, da je dobesedno šel skozi vodo, je bila možnost, da bi poroko čevljev mračni. 

“Rekel sem:” Ali boš šel bos? ” Ni mogla hoditi po petah [nad vodo] ali pa bi padala ves čas, «je dejal Vogt. “Tako smo ji naredili ta bodisiu iz tile, ki se je raztegnila, in jo potem zbrala z veliko kristalov Swarovski in je šla vse do njenih nog, zato so noge imele pletenje in kamenje na njih.”

POVEZANE: Constance Wu na Zakaj Nori bogati Azijci Je sodobna feministična pravljica

Vse je bilo tako drago, da je zahtevala varnost.

Medtem ko je bilo vse zavarovano, nakit še vedno potrebuje dodatne oči za gledanje tatov … ker Vogt ni mogel privoščiti kostumskega nakita na svojem filmskem proračunu. Čudno, zadolževanje pravega nakita je bila cenejša možnost. 

“Z našim proračunom nismo mogli privoščiti resnično visokega končnega kostumskega nakita, ker je to drago. Marni smo imeli en kos, ki smo ga uporabili pri Peik Lin [Awkwafina]. Torej, kar bi lahko naredili, je bil uporabiti pravi nakit, ker pravi draguljarji so bili pripravljeni posoditi nakit, «je dejala. “Bulgari in Chopard so bili pripravljeni dati nakit, in rekli so, da moraš imeti lastne straže, ker ne moremo biti odgovorni.”

“V kompletu je bilo veliko pravega nakita in morali smo imeti varnost. Vse je moralo biti zavarovano, tako kot obleke, ki so prihajale od različnih oblikovalcev, morali smo obleke zavarovati, ker so bile nekatere obleke 20.000 dolarjev. če bi se nekaj zgodilo s temi obleki, bi bili v velikih težavah. Torej, ko bi prišli, bi to zavarovali. “

VIDEO: Zvezdice nore bogate Azije Constance Wu in Henry Golding razmišljajo o azijskih predstavitvah v medijih

Ampak filmski kostumski proračun je bil “nizek” in niso dobili vsakega dela, ki so si ga želeli.

To ne bi vedeli iz slik, vendar čeprav film izgleda razkošno, proračun tega ni odražal. Medtem ko sta Vogt in njena ekipa oblikovala in ustvarjala poročno obleko, so včasih imeli nemilost popustov in pripravljenost oblikovalcev, da posodijo modne dele za film.

Včasih se je to izognilo, kot je rekel Vogt z obleko Marchesa in številnimi deli Ralph Lauren, vendar v drugih primerih niso mogli dobiti oblačil, ki so si jih želeli. Velika zamujena priložnost, ki prihaja na misel? Krzneni nahrbtnik Michael Kors.

“Črno-beli črni krzna Michael Korsa, ki jo je ena od deklet nosila v New Yorku, je zelo draga, zato smo jo kupili pri 90-odstotni prodaji za 300 dolarjev. Tako je bilo kot” Yay! ” Michael Kors je naredil nahrbtnik z istim krznom, in to je bilo: “Oh, moj Bog. To je najboljša stvar, ki sem jo kdaj videla v življenju”. Zato smo poklicali Michael Kors in vprašali: “Ali lahko dobimo ta nahrbtnik?” In bili so: “Ne,” je Vogt priznal, medtem ko se je smejal. “Bilo je,” Oh, dobrota! ” Ampak Michael Kors je bil za nas zelo dober, poslali so nam stvari in rekli, da bomo lahko obdržali tako dolgo, kot želimo. Vendar nam ne bi dali nahrbtnika. “

POVEZANA: edina stvar, bolj ekstravagantna, kot Nori bogati Azijci Je bila njegova premierna rdeča preproga

Vogt meni, da bodo vsa nadaljevanja verjetno lažje zaokroževala obleke. 

“To ni bil velik proračunski film, zato smo imeli resnično skromen proračun, tako da je bilo všeč ena obleka naenkrat. V nadaljevanju bodo verjetno imeli lažji čas, vendar smo res morali nekako prepričati ljudi, npr. “Lahko si sposodimo svojo obleko? Vrnili jo bomo in mi ne bomo uničili.” ” 

Vogt dejansko ne priporoča poročne obleke.

Čeprav je bilo v poroko ustvarjeno veliko časa in truda, Vogt dejansko ne priporoča visoko za druge. 

“Ni veliko ljudi, ki bi ga lahko nosili, ne bi priporočal oblačenja za vsakogar, resnično trda obleka, ki bi jo nosila.” Res je visoka, Sonyaa, zelo visoka, resnično je tanka, premakne se kot plesalka, res zelo visok, res vitek in se premikajte kot plesalka, bi rekel, da se držite stran od te obleke. Pojdi z nečim, kar je bolj odpuščanje, «je dejal Vogt.

“Veliko oblačil v filmu je težko nositi, vendar naši igralci, tisti, ki nosijo res trda oblačila, imajo samo najbolj popolne figure. Visoki in tanki in lahko hodijo po 5 palčnih pete, kot so angeli, jaz “Nikoli nisem videl nič podobnega.”