Zakaj je moški Serene Williams vedela, da bo velika mati

Predstavljajte si to: sedite ob bazenu v hotelu, lovec, in samo zamudite samopostrežni zajtrk, ko opazite skupino ljudi, ki se družijo in se hitro začnejo spogledovati z enim od svojih prijateljev. Mimogrede, ti si milijonar tehnološki podjetnik, ki je soustanovil Reddit, in ženska, ki jo sedaj narediš Serena freakin ‘Williams.

Takšna preobratnost zvokov izvira iz roma com, vendar je tako začetek IRL pravljice Alexis Ohanian in da, teniška legenda Serena Williams. Zdi se, da Ohanian priznava, kako srečo je, in ko je sedel V stilu, sveže z izletom v Italijo (on je mimogrede vzel Williams tam, ker je hotela italijanski za večerjo) s kavo Lantern Glow v roki, je rekel toliko.

Poleg klepeta o svojem delu in njegovem podjetniškem duhu, je Ohanian odprl svoj odnos z Williamsom in kakšen bo dvigniti svojo 10-mesečno hčerko Alexis Olympia, spodaj.

Sereno ste odleteli v Italijo, ker je želela italijansko hrano na večerji. Kako je bilo to?

Bilo je zelo dobro. Redko dobiva počitnice, zato jih zelo resno vzamemo, ko to storimo. Zagotovo je zaslužila enega, ker je bila res naša prva – zagotovo sva imela medene tedne, a tudi to smo še vedno nekako ugotovili, kako bi bili starši na tej točki, in Olympia je bila veliko mlajša. Zdaj je malo bolj mobilna. Ona se vrti okoli, zato lahko z njo potujemo na bolj sprejemljiv način. To je zelo zabavno.

Alexis Olympia bo kmalu postal star. Kakšni so vaši načrti za njen rojstni dan?

Ona je skoraj 11 mesecev, ona bo 1. septembra. Smešno je prav, se mi zdi, da so rojstni dnevi, še posebej v tej starosti, večinoma za starše. Ne bomo opravljali rojstnodnevne zabave, ne bi pa bil presenečen, če bomo do konca leta imeli nekakšen otroški festival.

Imamo toliko prijateljev, ki imajo mlade otroke, zato jih preprosto vzemite v sobo, da jih gledate, kako se prevrnejo drug proti drugemu, in vržete majhne kroglice drug proti drugemu ali karkoli majhni otroci, ko se družijo. Bilo je zelo zabavno biti oče. In jaz vam pravim, da je zagotovo zjutraj, ko kava veliko pomaga kot novega starša. Hvaležen sem za to.

Družinski dan včeraj. @olympiaohanian ga ni imel. @serena zbirka top.

Post je delila Serena Williams (@ serenawilliams)

Kako je bilo, da bi postal prvi očka??

To je bila največja odgovornost, ki sem jo kdaj imel. V glavnem sem postal tudi prvič mož v istem času. Jaz ga cenim. Postavil sem ga v perspektivo, vso kariero, ki sem jo imela in bom še naprej imela, in vse stvari, na katere sem bila tako ponosna. Ker se zdaj počutim, se mi še vedno počutim ponosno, toda vse to postavlja v perspektivo. Počutim se, kot da delam nekaj več kot samo jaz, kar je vznemirljivo.

POVEZANE: Kako se Serena Williams čuti za materinstvo in pritisk za izvedbo

VIDEO: Najbolj dragoceni momci Serene Williams

 

Povej mi, da bi Serena postala mama.

Nikoli me ni skrbelo za trenutek. Govorila je o tem, kako je bila včasih zaskrbljena, a je že videla način, kako je interaktivno sodelovala s hišnimi ljubljenčki, je bilo očitno, da bo zelo dobra mama samo na tem.

Smešno je. Uspeh je biti ta supermoj in ne pije kave. Ne morem živeti brez njega. Moral bi obrniti kartico očeta, ker nisem mogel slediti, vendar je super. Ona je kot super mama, kot bi lahko vsak otrok upal, in vsak mož bi lahko upali. Zelo smo zelo srečni.

Alexis Ohanian embed
IAN WEST / Getty Images

Skupili ste se s tekmovanjem “Bold Pioneers” iz leta 1850, v katerem lahko ljudje pripravijo svoje podjetne ideje za zmago 18.500 $ in vašo mentorstvo. Kako je postal starš spremenil način mentorstva drugih?

Sedaj sem bolj odgovoren za pomoč pri svetovanju ustanoviteljem [Ohanijanov izraz za ljudi s podjetniškimi posegi]. Ker sebično, samo hočem svojo hčer in vse bodoče otroke, da smo dovolj srečni, da imamo boljši svet. Podjetništvo ni edini način, da se bo to zgodilo, vendar je to pomemben način, da se to lahko zgodi. Obstaja veliko stvari, ki so zlomljene, in mislim, da obstaja nekaj nadarjenih ustanoviteljev, da smo dovolj srečni, da bi bili prvi verniki v, prvi vlagatelji v, ki lahko izboljšajo stvari.

Alexis Ohanian embed
Mike Coppola / Getty Images

Kaj je pogosta napaka, ki jo ustvarijo mladi s podjetniškimi ambicijami?

Preveč ljudi, ki si želijo biti podjetniki, se ujamejo tako, da se ukvarjajo z njimi ali izgledajo kot podjetniki, namesto da bi dejansko opravljali delo. Več jih skrbi, kaj objavljajo na svojem viru Instagram, kot so tisto, kar dejansko počnejo za gradnjo svojega podjetja. In zdaj bolj kot kdajkoli prej, nimate opravičila, da se ne bi začeli, ker so stroški za začetek, samo testiranja ideje zdaj, tako poceni.

Če želite zgraditi spletno mesto, potrebujete čas, vendar to lahko storite sami. Da bi dobili ciljno stran navzgor, če želite začeti z zbiranjem e-poštnih naslovov, da zaženete majhno ciljno oglaševalsko akcijo s Facebookom, da preizkusite izdelek, ki ga imate v mislih, da zaženete Kickstarter – vse te stvari lahko storite v zelo majhnem proračunu, dobesedno desetine dolarjev, da bi preizkusili idejo. In nimate opravičila, da ne.

Ustanovitelji, ki so uspešni, so tisti, ki niso obsedeni z izgledom kot podjetnik in objavljajo na svojem gramu o tem, kako trdo delajo, temveč dejansko delajo in dejansko poskušajo najti svoje stranke na kakršen koli način, ki je potreben in videli, če hočejo, kar naredijo.

POVEZANA: Serena Williams je želela italijansko hrano na večerji, zato ji je njen mož odšel v Benetke

Preoblikovanje »strasti v namen« je fraza, ki se uporablja v oglaševalski akciji, kar se zdi lažje, kot je storjeno. Kaj je prvi prvi korak k temu, da se to zgodi?

To je prva generacija, ki – in mislim, da ta generacija prihaja takoj – prva, ki dejansko ni samo potrošnik stvari, ampak tudi ustvarjalci. In to je premik v mislih, pomemben premik v mislih. Jaz sem samo na vrhu tega, ker imam 35. Torej, vsi, ki so v bistvu mlajši od mene, so zrasli, vedoč, da je nekaj, kar porabijo, nekaj, kar lahko potencialno naredijo ali izboljšajo.

Če poslušam skladbo, bi jo lahko remiksiral, naložil v Soundcloud in dejansko imel nekaj, kar je še bolj priljubljeno. Ali če gledam film, vem, da … vsak računalnik Apple [ima] iMovie, kar mi lahko dejansko omogoča, da naredim nekaj, kar je primerljivo. Ali če uporabljam aplikacijo, lahko dejansko začnem graditi nekaj, kar je dobro ali bolje. To je generacijska zamenjava uma in hočem, da bi bili ljudje bolj agresivni pri iskanju ali odkrivanju strasti, ker so bolj odprti za raziskovanje in preizkušanje novih stvari, zlasti če so mlajši, še posebej, če imajo več možnosti, da bi rekli “Oh, vedno sem hotel vedeti, kako vzamem glasbo, dovolite mi, da poskusim.” In začnite z iskanjem in iskanjem videoposnetka v YouTubu, kako to storiti.

Alexis Ohanian embed
Jerod Harris / Getty Images

Pri tem pride cilj, ker sanje – in to je nekaj, kar sem imel dovolj sreče, da naredim od koledža – je sposoben delati na stvareh, ki vas izpolnjujejo tako, da se v bistvu počutite navdušeni in energično, da vstanete in delo. Vem, kakšen privilegij je, in mislim, da imamo zdaj generacijo, ki bo skoraj po svojem mestu v zgodovini, pa tudi v širših okoliščinah, inženir in ustvarjati poklicne poti za sebe. In ali lahko ugotovijo, da se bo ta namen spustil na to, kako agresivno lahko iščejo, kakšne so njihove strasti, in se naučijo, kaj so te stvari, in potem biti pripravljeni vzeti čas in posvetiti energijo, da bi karkoli ta drzna ideja dejansko prinesla na svet.

To ni za vsakogar, ampak mislim, da bi moral vsakdo vsaj streljati. Vsak bi moral razmišljati vsaj kot podjetnik. Ker je tudi nekaj, kar se danes danes kot prvi hobi začne prvič, dejansko postal vaš življenjski slog. Lahko bi dejansko postal vaš polni delovni čas.

Ta razgovor je bil urejen in zgoščen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 14

map