Zakaj je Riley Keough, nekdanja Elvisova vnukinja, leta 2016 gledal kot opazovalec?

Riley Keough, zvezda prihajajoče serije Starz Izkušnja dekleta in hči Lise Marie Presley, je bila navdušena z njeno mamino čarobno omarico, ki je odraščala. V V stilujanuarska izdaja, Keough razkriva, kako je njena edinstvena vzgoja seznanila z lastnim eklektičnim okusom in nam dala zajemalo na njeno novo buzzy novo predstavo. Če si želite ogledati celotno funkcijo, izberite težavo, ki je na voljo na založbah za tiskanje in za digitalni prenos.

S svojimi lenkimi okvirji, ostrimi kostmi in znanim DNK (Elvis in Priscilla so njeni stari starši, Lisa Marie Presley in glasbenik Danny Keough so njeni starši), Riley Keough izgleda kot nekdo, ki bi se izstopal v množici. Ampak šokantno, ne. Ko vstopi v živahni bivalni prostor v hotelu v New Yorku, oblečen v robusten pulover, vitek kavbojke in volnene čevlje, se dobro prilega. “Sedel sem z ljudmi na letalu, ko gledajo Mad Max: Fury Road in nimajo pojma, “pravi 26-letna igralka, ki se nanaša na zadetek leta 2015, v katerem je v teku igrala rdečo ženo.” Všeč mi je. Moj cilj je, da ne izgubim možnosti, da dobim kavo. “

Riley Keough - Embed 1
Jens Langkjaer

Po občinstvu se srečamo s Keoughjevo novo serijo Starz, Izkušnja dekleta, morda bo morala začeti zalivati ​​na kofeiniranih strokah doma. Steven Soderbergh je ustvaril 13-epizodo, ki jo je navdihnil film leta 2009, s Keoughom kot Christine, študentko prava in pripravnica v prestižnem podjetju, ki postane spremljevalec v prostem času. “To je nesporazumni pogled na nekoga, ki počne tovrstno stvar,” pravi Keough, in pri tem izstreli bolj eksplicitne prizore, ki jih je posnela z enako veličastnostjo. “Ne zanima me golota.”

Riley Keough - Embed 2
Jens Langkjaer

POVEZANE: Spoznanja o slogu Poznane hčerke, ki so jih naučili iz njihovih očal Rockstar

Morda je njena nekonvencionalna vzgoja – Keough odrasla predvsem na Havajih, njeni očetje pa so bili Michael Jackson in Nicolas Cage – pomagal oblikovati njene poglede. Njena mamina garderoba je zagotovo obudila zanimanje Keougha za modo. “Ko sem bil mlajši, sem bil obseden z mamino omarico in bi poskušal vse svoje stvari,” pravi, dodajajo, da sta ona in Presley še vedno enaka velikost. Pri starosti 12 je Keough svoj prvi plačilni koncert rezerviral kot model, kampanjo za Tommyja Hilfigerja. “Kupil sem torbico Fendi z mojo prvo plačo,” se spominja.

Riley Keough - Embed 3
Jens Langkjaer

Ko je čas, da grace rdečo preprogo (ona bo imela veliko priložnosti s tremi filmi, American Honey, Tukaj ne pripadamo, in Ljubezenska pesem, v letu 2016), ona raje Chanel, Dior in Louis Vuitton. Ampak njen najljubši videz vseh časov? Obleko Delphine Manivet, ki je nosila majico, je februarja oblekla avstralskega kaskaderja Ben Smith-Petersena. “Trenutno ni realno, da bi živel v Avstraliji v tem trenutku” – par živi v L.A. – “vendar bi rad končal tam”. Do takrat ima njen francoski buldog, Grubs. “Je del koale in del tujca,” pravi. “Všeč mu je, kot da je moj sin.”

Za več o Keoughu, pobrati januarsko izdajo V stilu, na voljo na newsstands in za digitalni prenos zdaj. Oglejte si predogled svoje serije Starz, Izkušnja dekleta, spodaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 77

map