Zakaj Jennifer Hudson ljubi nositi visoki trakovi

Mannequins, oblečeni v najnovejših duds iz New York & Company’s Soho Jeans Collection, so včeraj zvečer spravili nočni klub v New Yorku v Marquee, kjer je prišla množica modnih revolverskih oboževalcev, ki so praznovali padce dude blagovne znamke. Rdeče usnjene jakne, tan suede suknjiči, podobne tanke in podobne tanke, ki so oddajane iz prikazane linije – in čeprav so brezžični modeli naredili koščke pravičnost, je bila Jennifer Hudson, najnovejša oglaševalska akcija sodobne etikete zvezda, ki jih je resnično nosila.

Oblečena v kavbojke (in ujemanje modre srajce), ki je poudarila njeno sliko, nagrajena nagrajena pevka Grammy je izrazil svojo ljubezen do stila dekliške najljubše tkanine. “Ko ga položite z majhno peto ali dodate malo … pin ali gumb, ga bo le malenkost”, je povedal Hudson V stilu. “Ampak počutim se, da so obleke za telo odlične, super, super, da gredo z jean, saj veste kaj mislim? To bi lahko oblekla in dodala malo blazerja in oblečena si. “

POVEZANE: Jennifer Hudson je novi obraz New Yorka in Company’s Soho Jeans Collection

Ker se Hudsonov nalezljiv nasmeh in elegantna obleka spreminjajo v sobo, da bi gledali, kako navijači pevajo karaoke, je razkrila, kako modro obarvana tekstilija ni bila vedno njena. “Nisem nosila preveč kavbojk, ker resnično omejujejo, veš? Toda, ko sem to preizkušal, sem bil kot: ‘To je žanr, ki sem ga iskal!’ “Je rekla.

Zvezda je pojasnila, zakaj je tako zaljubljena v delčke Soho Jeans: “Vedno sem imel problem, kamor nisem našel jeans, ki bi mi ustrezali, ampak se nisem prilegal pasu. Če so mi všeč, so bili na dnu prekratek. Ampak [ta zbirka] je tako zaveda vsake ženske in mi je všeč o tem. Tako je prijetno. In potem biti mama in izvajalec ter imeti toliko različnih stvari, ki jih je mogoče storiti – to je zamenljivo. Lahko ga oblačim in oblačim. “

Medtem ko je Hudson predlagal, da vse ženske dodajajo fanta jean v svojo garderobo, je še posebej primerna, da ne more prenehati nositi. “Za mene sem se končno počutil, kot da sem našel ključni del, ko sem našel visoko pasiran kavbojk,” je dejala. “To je čarobni jeans, ki resnično deluje.

“Počutim se, kot da, če je na pasu, pod pasom, nisem tam vse do konca, veš? In potem hočem nekaj, kar mi bo podaljšalo nogo in se prepričaj, da je moja noga v njej in sem dovolj materiala, da bi še vedno dosegel svoj gleženj, draga. “Gospe, čas je, da gremo na nakupovanje.

POVEZANI VIDEO: Ta urednik je obseden z Re / Done Jeans