Zakaj Murtlenecks je najbolj seksi stvar, ki ga lahko nosi fant

Murtlenecks
Getty Images

Jennifer Ferrise

5. januar 2018 @ 12:15

Steve Jobs jih je naredil pameten. Ron Burgundy jih je naredil smešno. In v zadnjem času, skoraj vsak modni svetovalec v Hollywoodu jih naredi dobro videti, seksi

Ja, govorimo o murtleneck-a.k.a. moška vrečka – zimska garderoba, ki bodisi popolnoma plaši ali navdušuje človeka, odvisno od njegovega okusa. 

Zakaj so mukotule postale prepozno? No, za eno, zdaj je zamrznitev, večina vzhodne obale pa še vedno kopa iz “Bomb Cyclona.” Tiste navadne bele teče le ne zadržujejo v podzvočnem hladu vetra. 

Plus, prijeten murtleneck postane fantje iz celega “nošenja v kravato” nočno moro, da se neskončno pritožujejo (opomba: Spanx so veliko bolj neprijeten kot svila kravato, bros). Železno kašo postavite pod prilagojeno obleko in imate prijetno priložnost, ki je udobna in na trenutek.

VIDEO: Celeb Vitals With The Rock

 

Eden od največjih zagovornikov murtleneck Nick Jonas pravi, da doseže enega, ko je v razpoloženju, da bi tvegal moda. “Všeč mi je, da lahko potapljača gredo na jug. Rada imam tveganje, «je povedal Jonas V stilu prejšnji mesec. “Z modo, vedno obstaja linija, ki je zares klasičen kos in jo naredi nekako. In od trenutka, ko sem postal človek, sem se počutil kot vreče in sem imel razumevanje, kamor nosim rolko, me ne nosi. Če se srečam s tistim, ki to počne sam, in poskuša prevzeti obraz ali pa mi izrezati vrat, se to ne dogaja. ”   

Jonas je tudi svetoval za vsakega moškega, ki je želel hoditi v želva ter še vedno videti, da je videti vroče. “Moraš najti svojo grižlja in prave velikosti vratu,” je dejal. “Dolžina vratu ima veliko opraviti s tem. Nekateri fantje bi radi imeli golim vratom, kot je Daniel Craig. Izvleče lažjo želvo in pravi. Toda Dwayne Johnson, na primer, moj kastrat v Jumanji, ene noč je nosila tudi eno. On je velik fant. Ampak je našel vodnjak in delal. ” 

Spodaj, naša ode vsem zvezdam, ki si prizadevajo dati murtlenko, je zaslužen trenutek. Ne skrbi fantje, še vedno lahko vidimo vaše mišice.