Zakaj ni Chrissy Teigen na Oskarjih?

Čeprav je tweeted oboževalcem, da je obleko Oskarja pripravljena iti, Chrissy Teigen je bila na rdeči preprogi za letošnjo nagradno igro, ki je povzročila, da se mnogi njeni oboževalci vprašajo, zakaj, zakaj?

Kot se je izkazalo, nikoli ni načrtovala, da bi šla na prvem mestu, in to je počistila toliko ur, preden se je začela rdeča preproga. V nedeljo popoldne je tweetirala, da je v nedeljo odpovedala Oskarja in da je bila pripravljena obleči svojo obleko v zvezi s hrano, kar je začelo govorico.

“Odjavila sem nedeljo v Oscarju in poskušam izslediti taco tovornjak, ki je prikazan v Ugly Delicious”, je sporočila. “Ali kdo potrebuje obleko približno šest mesecev.”

Nekaj ​​ur kasneje pa je pojasnila, da sploh ne načrtuje obiskovanja Oskarjev.

“Pojasnilo: letos nisem hodil na Oskarja!” Tweeted je. “Nič več ne gledam nobenih ogledov ali po-strank. Jaz pa letim na Kitajsko super pozno zvečer ob taco zabavi.” Luna prihaja na turnejo! “

V primeru, da ste se spraševali, je Teigen ugotovil, da priporočila taco tovornjaka, hvala za hrano in vino, tudi če ne bo na Oskarjih, vse je dobro, da se konča dobro.