Zakaj Royals načrt, da jedo torto, starejšo od princa Georgea in princese Charlotte

Tukaj je tradicija, ki se sliši kot izziv, ki ga pričakujete Faktor strahu: jedo sedemletno torto. Lahko dobimo rezino brez plesni?

V skladu s palačo Kensington so britanski kralji resnično v službi sladkarije, ki sega v leto, preden so bili Prince George 4 in Princess Charlotte 3 celo živi. Natančneje, princ William in Kate Middleton bodo gostili pri svojih sinih princu Louisovih krstilnih rezin v svoji poročni torti leta 2011 v ponedeljek. Yum!

The Duke & Duchess Of Cambridge Depart The Lindo Wing With Their New Son
Samir Hussein / Getty Images

V zvezi z omenjenim krstom vemo, da princ Harry in Meghan Markle niso majhni Louisovi kumovi in ​​da se je kraljica Elizabeta odločila, da vzame minuto in preskoči svoj vnuk veliki dan, vendar slišal, da so kraljevi vsi za munching na košček verjetno super -strana torta je precej presenetljiva, ne? Kot smo izvedeli, se bo v Louisovo kristalno službo sledil čaj v Clarence House, kjer bo ohranjena vrhunska stopnja kraljevske poročne torte čudovito predstavljena.

Če se spomnite, sta Kate in William vprašala Fiona Cairns, da ustvarita osemplodno sadje za svoj veliki dan. Očitno je prihranek določenih delov torte tradicija, ki sega od kraljice Elizabete, ki je držala na 500 kilogram torti za krst in jih narežila kot darila za druge priložnosti. Po navedbah Zrcalo, normalno je, da to storite za svoje najprej otrok, kljub temu, da sta Kate in Will odšla še precej dolga in sledila tej tradiciji za Charlotte in zdaj tudi Louisovo križanje.

POVEZAN: Princ Louisov krst ima globoko povezavo s princeso Diano

Če želite biti pošteni, poročna torta kraljevine ne zveni tako slabo. Izdelan je bil iz 17 posameznih sadnih keksov, ki so bili prekriti z belim in smetanim zaledjem, skupaj s 900 ledenimi cvetovi in ​​17 sortami listov. Vrzi ta mladiček v zamrzovalnik in mislim … da bomo vzeli rezino? Ne mislite, da bi bila Marie Antoinette tako v idejo.