Zakaj so modeli NNWW modela Kanye West modrejši relativno subtilni

Za Kanye West in Kim Kardashian je vsak tisk dober tisk. In obrniti pozornost konteksta – ravno tisto, kar so bili v letu 2018.

V zadnjem času je gospod West z razburljivimi in žaljivimi pripombami o suženjstvu “izbiral”, medtem ko je njegova žena Kardashian osvojila Donald Trump in uspela doseči nekaj točk v oddelku za reformo zavoda. Vse glavne novice!

Zdaj so to še enkrat naredili zahvaljujoč seksi kampanji Yeezy. Za promocijo svojih “Super Moon Yellow” pečic, ki so se začeli s streljanjem v pesek “Yeezy Desert Rat 500s”, je West pozval fotografa Eli Russell Linnetz (prejšnji sodelavec), da ustreli paradi modelov, ki so nosili čevlje, ki so se umetniško (čeprav čudno).

Slike dobijo največ pozornosti? Uh, to bi bili nudosi.

#SUPERMOON

Objava je delila Eli Russell Linnetz (@elirusselllinnetz)

Kampanja vključuje tudi modele, kot so Kirsten Noel Crawley in dvojčka Shannon in Shannade Clermont, skupaj s podobo Kourtney Kardashian, pari, ki se med seboj držijo, ženske v podobnih srajcah in druge slike NSFW.

#SUPERMOON #AD

Objava je delila Kristen Noel Crawley (@kristennoelcrawley)

#SUPERMOON #AD

Objava, ki jo delita Shannon in Shannade Clermont (@clermonttwins)

Seveda so posnetki kampanje sporni. Uporabniki Twitterja so poklicali West in dodali, da je kampanja “odvratna” in se sprašuje: “zakaj se to dogaja?”, Kar nas spominja: imate zgodovino, da bi se odločali za odločne odločitve, ki se vse zdijo povezane s svojo obsedenostjo Kim.

Tukaj je hiter povzetek, ki služi kot opomnik, da ga verjetno ne bi smeli presenetiti s svojim najnovejšim stuntom.

POVEZANE: Kim Kardashian je spravil Kanye West Kanye-Themed Birthday Party

Sezona sezone 6

Namesto da povabi goste na modno revijo, se je West odločil, da svojo linijo sezone Yeezy 6 predstavi z videzom. V novembru je Kardashian izstopil na paradi videza (večinoma v enem dnevu), ki je odkrila, da počne dandane stvari, kot je jedenje McDonald’s sladolednega konusa in ustavljanje FedEx-a, vse dokler se krovu na Spandex podobnih kosov. Očitno smo se kasneje naučili, da so “odprte” paparazijske posnetke seveda za zbirko Zahoda.

Sezona sezone 6 – Gledališča

Kmalu zatem se je West odločil igrati v prijateljstvu svoje žene z drugo ljubljeno zvezdo leta 2000: Paris Hilton. Naredil je nekdanjo televizijsko zvezdo, ki je prav tako postavila v oblekah sezone 6 za sezono Yeezy. Ta čas je ponovno ustvaril enako točno podobo, ki jo je Kim nosil le nekaj mesecev prej. Za projekt je tudi povabil Jordyn Woods (model in Kylie Jenner’s bestie), Amina Blue, Clermont dvojčka, in Noel Crawley, med drugim.

�� # YeezySeason6 #ad

Post je delil Paris Hilton (@parishilton)

# YEEZYSEASON6 #ad

Objava, ki jo je podelil HEIR JORDYN (@jordynwoods)

# YEEZYSEASON6 #ad

Objava, ki jo je delil I AM INFLUENCE (@ amina.blue)

# YEEZYSEASON6 #ad

Objava, ki jo delita Shannon in Shannade Clermont (@clermonttwins)

# YEEZYSEASON6 #ad

Objava je delila Kristen Noel Crawley (@kristennoelcrawley)

Sezona sezone 4

Ko je igral za sezono Yeezy 4, je Zahod po tweetingu prejel povratno tekmovanje, ker je iskal samo “večrazsežne ženske”. Navdušeni so bili nad tem, da je iskal ženske, ki so izgledale samo črno, vendar niso bile črne – čeprav je kasneje rekel premik naj bi bil vključujoč.

“Deset tisoč ljudi, ki so se pojavili, nima težave z njo”, je dejal v intervjuju za Vogue. “Kako rečeš idejo, da hočeš vse različice črne? Kako natančno rečete? “

Na isti oddaji je bilo v New Yorku poleti na desetine modelov, medtem ko so pričakali, da bo West začel s predstavo. (On in njegova družina sta bila pozno prepuščena). Nekateri modeli so se celo onesvestili. 

Sezona sezone

Na zahodu je postal pozitiven val, saj je Halima Aden, model za nošenje s hidžabom, ki je od tedaj dosegel več večjih naslovnic revije, v svoji razstavi vzletno-pristajalne steze Yeezy Season 5.

“Famous” Music Video

Zahodova fascinacija z doppelgangerji ni nič novega. Leta 2016 je spustil svoj glasbeni video “Famous” (pesem, v kateri je nesramno rekel: “Jaz sem naredil to b-slavno” v zvezi s Taylorjem Swiftom) in vključil številne lutke s podobnimi zvezdicami – vse v gelu poleg zahoda.

Vključen je Kardashian klon, kot je bil gola Taylor Swift, kot tudi številke, ki so spominjale Rihanna in Chris Brown, Caitlyn Jenner, Anna Wintour, Donald Trump, Bill Cosby in George W. Bush. Očitno je celoten koncept navdihnil slika Vincenta Desiderija “Sleep”.

Sezonska sezona 8

Ta teden je bil Kim Kardashian fotografiran v slogu paparazzi v dveh enobarvnih oranžnih in modrih barvah Yeezy-a, ki je po mnenju frizerka Chris Appletona zasnovan za sezono 8. sezone Yeezy. Kardashian je s svojo sestro Kylie Jenner v enem posnetku.

Modra črna @kimkardashian # yeezyseason8 # chrisappletonhair @makeupbyariel

Objava, ki jo je delil Chris Appleton (@ chrisappleton1)

�� # yeezyseason8 @kimkardashian # chrisappletonhair @ makeupbyariel

Objava, ki jo je delil Chris Appleton (@ chrisappleton1)

Nekaj ​​se prihaja …. �� @kimkardashian # chrisappletonhair @makeupbyariel

Objava, ki jo je delil Chris Appleton (@ chrisappleton1)

Čeprav poteka potrditev projekta od samega zahoda, vemo eno: za zdaj je nad klonovi.