Zakaj Troian Bellisario’s New Horror Movie, Martyrs, ni nič všeč Pretty Little Liars

Za svojo najnovejšo vlogo je Troian Bellisario daleč od Rosewooda. In mislimo resno daleč stran. 30-letna igralka, ki igra prevladujočo braino Spencer Hastings Lepi mali lažnjivci, zvezde kot mučeni siročni Lucie v novem horror filmu Študenti, v gledališčih in na voljo na VOD v petek, 22. januarja. Na podlagi francoskega francoskega filma z istim imenom, najnovejši projekt Bellisaria prikazuje vizije pošasti, kult, ki se ukvarja s transcendenco, ter kultne mornarice, PLLMentorji, “A”, izgledajo kot otroška igra. (Opozorilo, manjši filmski spojlerji naprej.)

“To je daleč eden najudobnejših filmov, ki sem jih kdaj videl,” je nedavno povedal Bellisario V stilu. “Moral sem nekajkrat gledati proč, ko sem ga gledal, ker nisem tako goreč, ampak celotna točka gledanja takega filma je, da z rokami pokrivate oči”.

Zelo težko je stomakati nekaj, kar je značilen Bellisariojevemu znanju, ko se je maščevala nad zlorabami posameznikov iz njene preteklosti, toda Luciejev evolucijski dogodek je privedel Bellisario. “Popolnoma me je razkrila dejstvo, da gre za to, da se zdi, kot da je najbolj norec, da je junak na koncu,” je dejala. “Veliko grozljivih filmov se začne z nedolžnim likom, nato pa je naenkrat na koncu, kot je” Oh, JK, ona je serijski morilec “, a ne v tem. Lucie spusti vrata in začne streljati družino, in to je tvoj uvod v to punco. “

POVEZANE: Lepi mali lažnjivci Star Troian Bellisario govori novo sezono

Kot se razkrije plot, se razkrije Lucieva boleča preteklost. “Nauči si njeno celotno življenjsko zgodbo in na njej je, da jo sodiš in ugotoviš, ali se strinjaš ali si jo všeč na tej točki,” je dejal Bellisario. Ena oseba, ki jo Lucie drži skozi vse, je njen dolgoletni BFF, Anna (ki jo igra Bailey Noble). “Njena ljubezen in prijateljstvo za Anno je tisto, kar me je pripeljalo do filma,” je dejal Bellisario. “Všeč mi je, da je Lucie resnično zapletena in moralno dvoumna kot lik.”

Trojan Bellisario - Embed
Vljudnost

Vloga je bila sprememba tempa za Bellisario. “Na showu lahko storim slabe stvari Lepi mali lažnjivci, ampak na koncu sem dober dekle in moji prijatelji in sem junaki, “je dejala. Seveda to ni edina razlika med Lucie in Spencerjem. Kljub dejstvu, da sta bila oba travmatizirana, metode obvladovanja dveh likov nista nič podobnega. “V Lepi mali lažnjivci, Spencer in druga dekleta so neverjetno močna, vendar so še vedno nenehno v stanju žrtve, “je dejala. “Za Lucie – ali se strinjam s tem, kako se dogaja ali ne – ni žrtev. Dejansko je ona odrešenik. “

POVEZANE: Lepi mali lažnjivci Dobi modno posodobitev – tukaj je kaj vedeti o novih nošah

In kljub nenavadnim metodam za to, poskuša preprečiti drugim dekletom, da postanejo žrtve. “Lucie se morda dogaja, da se bo maščeval na popolnoma moralno napačen način, vendar reši svoje življenje pri reševanju drugih žensk,” je dejal Bellisario. “Edina stvar, ki jo lahko naredi, je tisto, kar je zgrajena, da bi preživela, in bilo je resnično razburljivo igrati tako aktiven značaj.”

Medtem ko je Bellisario užival v vlogi “v umazaniji in krvi resničnosti”, priznava, da jo je spooked. “Biti sam ponoči ima zdaj drugačen kontekst za mene,” je dejala. “Imam zelo divjo domišljijo!”