Zakaj Wendy Williams kliče Meghan Markle kot “naključno princeso”?

Wendy Williams se je vrnil v teden, ko je služila svojemu običajnemu čaju, ampak s strani Megan Markle.

Že dolgo pred Suits zvezda se je javila s svojim odnosom s princem Harryjem, prijavila se je na koncert Wendy Williams Show, gostitelj je zahteval petek. In Williams je očaral Marklejevemu poskusu prijave s svojim podpisnim stranskim očesom.

Ker je gostujoča pogovorna klepetala klepetala AnnaLynne McCord, ki je delala z Markleom, ko se je pojavil kralj 90210 leta 2008 je Williams rekel: “Ima precej preteklost.”

“Tudi ona je zaprosila za službo,” je nadaljevala in jo nato imenovala “naključna princesa”.

To je šele zadnji čas, ko je Williams na Marklejevem koraku vrgel nekaj sence, čeprav je svoj prejšnji koncert klicala kot Dogovorjeno ali ne model. “Spoštujem Meghan Markleovo vrsto in spoštujem njeno igro,” je rekla decembra 2017. “Vendar je ona malo divje karte, saj ve, Dogovorjeno ali ne dekle, zato je to dekle, ki išče igro. “

»In zapomni se zgodbe tukaj v Wendyju,« je nadaljevala Williamsova. «Prišla je v Wendy, da bi ugotovila, kaj lahko naredi tukaj. Tukaj je, bila je v naši stavbi, imamo njeno DNK. “

Po Williamsovih decembrskih pripombah so uporabniki socialnih medijev razstrelili gostujočega gostujočega predstavnika za njen rant.

Zelo dvomljivo je, da se bo Markle odzval in težko bi jo krivila, če ji niti ni pogledala. Nekdanja igralka je ena izmed neštetih zvezd, ki so se pred izsledkom uspeha in slave prijavile ali izvedle številna dela.

Marke se pripravlja na veliko sprehod po hodniku v kapeli sv. Jurija na gradu Windsor v maju. Čeprav je bila njena nekdanja vodilna vloga Suits je za njo, je varno domnevati, da trenutno počne v redu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map