Zanimiv slog s Suki Waterhouse je sanjal o kalifornijskem soncu

Ta zgodba se je prvič pojavila v izdaji marca leta V stilu. Za več zgodb, kot je ta, se naročite na revijo.

Suki Waterhouse je najbolj znan kot dekle Bradley Cooper – par sta skupaj od marca 2013 – vendar se bo to spremenilo, saj ameriška občinstva odkrijejo, da angleški model, ki je postal igralka, vsebuje množice. Obraz Burberryjeve lepotne akcije se bo pojavil v prihajajočem nežganem režiserju Jane Austen, Ponos in predsodek in zombiji. Lahko jo tudi ujamete kot Marlene, hrabri član frakcije Dauntless, v tem mesecu Insurgent. In to so samo njene uradne vloge.

Marec 2015 Issue: Suki Waterhouse
Čad Pitman

Tukaj nas je Waterhouse pustila na svoje manj znane spretnosti:

1. Ona je rjav pas v karateju.“Želim si, da bi ga vztrajal, toda če me je udaril v joške, ko ste jih prvič dobili, je bilo grozno.”

2. Rada bi bila oblikovalka de la mode.“Hočem narediti nekaj skakalcev, kjer je vse napisano v okrepljenem francoskem jeziku, kot je” Je ne morem obravnavati “.”

3. Ona je mladen fotograf.“To je hobi, vendar sem imel razstavo z dvema drugimi ljudmi v Londonu. Vzamem kamero v poganjke in prosim vse fotografe in pomočnike, da mi pokažejo, kaj naj naredim z njo.”

Marec 2015 Issue: Suki Waterhouse
Čad Pitman

(Pogled Waterhousea z vrha: Svilena obleka in šal Saint Laurenta, Missoni svilena hlače in kratke hlače, pasulj iz pasme Marc Jacobs, hlačne hlače in nahrbtnik iz svile s podatki iz usnja).

V stiluV marec 2015 izdajo, Waterhouse nas popelje na seksi boho turnejo skozi Malibu, Kalifornija. Pojdite za prizori na fotografiji:

 

Za popolno funkcijo Suka Waterhousea si oglejte izdajo marca, ki je na voljo na založbah in za digitalni prenos.

FOTOGRAFIJE: Bradley Cooper in Suki Waterhouse’s Cutest Couple Moments