Zdaj je uradna Timothée Chalametova majica – in nam zaupate, prodaja se hitro

Kljub temu, da je najnižja filmska nominacija nominirana za najboljšo sliko na oskarjih, adaptacija Indie Pokliči me po tvojem imenu je precej vplivala na Hollywood (in tudi zunaj nje) od prvega novembra.

Za eno je film povzdignil malo znani igralec Timothée Chalamet v status A-liste, zaradi česar je bil najmlajši nominiren nominir na Oskarja po 80 letih.

Medtem ko Chalamet ni odšel domov v Oskar, čast je šel Najtemnejša uraGary Oldman – film je zaslužil zgodovinsko zmago. Writer, režiser in producent James Ivory je osvojil Oskarja za najboljši prilagojeni scenarij, zaradi česar je 89-letni najstarejši oskar v zgodovini.

Slonokoščena slovesnost je praznovala svojo nominacijo (in kasneje, zmago) v slogu, ki je prisostvovala podelitvi nagrad v ročno poslikani srajci, ki je nosila Chalametov obraz.

Timothee Chalamet James Ivory
Alex J. Berliner / ABImages

Umetnik, ki je odgovoren za videz rdeče preproge Ivory, je Andrew Mania, ki je bil prvotno navdihnjen z Mattise podobno srajco za tiskanje obraza Chalamet nosi v CMBYNKončno sceno z mešanjem.

CMBYN Shirt - Embed - 1
RT funkcije

Mania ni mogla najti primerljive srajce za nakup, Mania se je odločila ustvariti svojo lastno.

Skoraj končal to (nazaj potrebuje slikanje). Navdihnjena s srajco Matisse Elio nosi v filmu Call Me z imenom @tchalamet #portrait #portraiture #portraitphotography #artist #artiststudio #model #malemodel #menswear #artstudio #artistsoninstagram #interiordesign #theworldofinteriors #worldofinteriors #interiors #shirt #menshirt # umetnost #painting #cmbyn #elio #callmebyyourname #matisse #fashion #menswear #newromantic #blouse

Objava je delila Andrew Mania Artist (@ andrew.mania)

Nato je diplomiral na slikanje Chalametevega obraza neposredno na srajco.

Še ena srajga, ki sem jo poslikal v preteklih dneh #portrait #portraiture #portraitphotography #artist #artiststudio #model #malemodel #menswear #artstudio #artistsoninstagram #interiordesign #theworldofinteriors #worldofinteriors #interiorji #shirt #menshirt #art #painting #cmbyn #elio #callmebyyourname #matisse # moda # moška oblačila #newromantic #blouse #garden #romanticgarden #ramblinggarden #viviennewestwood

Objava je delila Andrew Mania Artist (@ andrew.mania)

Zapleten s filmom in vznemirjen s svojo najnovejšo stvarjenostjo, je Andrew razpravljal tako s kustosom Xavierjem Salomonom, ko je Saloman pokazal, da je obiskoval premiero filma in je bil v resnici dober prijatelj z Ivory.

Po posvetovanju z Ivory, Saloman je povedal, da bi scenaristu všeč ena srajca Mania. “Potem sem pomislil, skrivno, da bi se lahko nominiral za Oskarja … In naslednji dan je sporočil, da je hotel za Oskarja, in hoče, da to prikaže svetu,” je povedala Mania V stilu.

CMBYN Shirt - Embed - 2
Getty Images, funkcije RT

Od Oskarja je srajca Mania povzročila precejšen vznemirjenost v umetnostni in modni ravni (da ne omenjam vokalnega podzemlja Timothée Chalamet fandom).

Droves potencialnih kupcev so poslali Mania na Instagram in Twitter. Igralka Busy Phillips je celo vprašala o tem.

“Še vedno je resnično nadrealistično,” pravi Mania o svojem hitrem vzponu. “Zbudil sem vsakdanje razmišljanje,” sem to fantaziral? “In potem preverim svoj poštni predal in bo prišlo še eno sporočilo. Še vedno ugotavljam, da je res čudno. Čudovito, nikoli si nisem zamislila, da bi imela risbo na rdeči preprogi na oskarjih. “

Andrew, ki je imel samo en teden pred Oskarjem samo Twitter, se je bati, da ne bo mogel slediti povpraševanju, ki ga je pripravila njegova zdaj virusna srajca. “Med tednom sem imel panike, ker nimam PR osebe, nisem blagovna znamka, nimam ljudi, ki delajo zame. Na srečo je James Ivory mislil, da bi morda potreboval pomoč, zato je nekdo iz svoje ekipe dosegel “, je dejal.

Ekipa Mania in James Ivory sodelovala na majici Elio / Timothée Chalamet, ki je sedaj na voljo na spletu za $ 30 (maniatshirts.com). Če grafični čevelj ni res vaš slog, lahko kupite enako obliko na modni tote. 

Timothee Chalamet Embed
Vljudnost

Medtem ko Mania priznava, da mora slikati srajco Chalamet’s CMBYN tudi sama zvezda Armie Hammer, Timothée, ki ga je sprva zanimal. “Ima izrazito izrazen obraz – za portretiranje je resnično dobro.”

Timothee Chalamet Call Me By Your Name Shirt
RT funkcije

POVEZANE: Kaj naj vedo o vaši novi Hollywood Crush, Timothée Chalamet

Čeprav Mania ni slišala neposredno od kandidata za nominacijo za oskarja, so bili v stiku prek Ivoryja. “Vem, da ga je James vprašal, ali bo modeliral zame za nekaj risb, medtem ko sta oba v Londonu in je rekel, da je zelo navdušen. Toda potem se je moral vrniti v New York, da se to ni zgodilo. Upam, da se bo to zgodilo. Ne želim se počutiti, kot da ga izkoriščam, hočem, da je nekakšna naravna stvar. “

“Običajno samo privlačim prijatelje. Pripravljam ljudi, ki jih lahko vidim v revijah. To je precej intuitivna stvar – nikoli nisem namenila, da bi se to zgodilo, ko sem naslikal srajco. Pravkar sem to storil, ker sem si želela, da sem jo ljubil. “

Kar se tiče prihodnosti CMBYN-navdihnjene stvaritve, Mania upa, da bo naredila več risb Chalametlovega značaja, Elia, pa tudi kosov, na katere vpliva sam film. “Veliko se dogaja, da bi kdorkoli navdihnila,” pravi Mania o filmu.