Zdaj lahko kupite Kyoto kozmetične pripomočke za ustnice na Topshop

Ko smo začeli z uvajanjem Kylie Cosmetics, je bila naša edina možnost kampiranje na spletni strani KylieCosmetics.com za uro pred začetkom in poskušali klikniti “celoten nakup”, preden so na tisoče drugih super-navijačev preplavile celotno zalogo. Toda dan je končno prišel, zbiralci Lip Kit, ker je Kylie Cosmetics uradno začela na Topshopu.

To je prvi trgovec, s katerim je Kylie Jenner že kdaj sodelovala z njeno lepotno blagovno znamko, pri čemer sodeluje z dvema novima kompletoma Lip Kit, narejenih izključno za Topshop.

Kylie Cosmetics x Topshop Lip Set # 1 vključuje štiri barvne tekočine za ustnice: “Show Off”, pravi oranžno rdeči, “Shopaholic”, svetlo rožnato lisico, “Trendy”, rdeče-rjave barve in “Fashionably Late” topli kostanj, ki ga lahko preverite spodaj: 

Kylie Lip Kit - Embed
Vljudnost

Lip Set # 2 vsebuje štiri matične tekoče šminke. “Popular” je globoka šljiva, “Prodano je”, je globoka malina, “Shop o Ura” je breskasto roza, in “Buy Now Cry Later” je živahna jagodičja. Nadaljujte s prikazovanjem vseh nastavljenih odtenkov v svoji slavi:

Kylie Lip Kit - Embed
Vljudnost

Ostane zvesta ugodnim cenovnim točkam podjetja Kylie Cosmetic, pri čemer se prodaja na maloprodajnih mestih po 40 $. 

VIDEO: 5 Točk, ki jih ima vsak Gal v Go-ju

“Vedno sem ljubil Topshop in ne morem čakati, da bi moja zbirka oživela v ameriških trgovinah!” Jenner je povedal o partnerstvu v sporočilu za javnost.

POVEZANE: Lak za nohte, ki ne bo čip po pranju jedi

Blagovna znamka Jennerja bo na voljo samo v sedmih pop-up trgovinah v ZDA, zato boste morali v New Yorku, Los Angelesu, Atlanti, Chicagu, Houstonu, Las Vegasu ali v Miamiju prodati Kylie Cosmetics IRL. Toda spet je dražila možnost samostojne trgovine Kylie Cosmetics, zato bomo v prihodnje lahko imeli nekaj različnih nakupovalnih možnosti.

Potreba po poznavanju informacij? Kylie Cosmetics se dotakne v zgoraj omenjenih trgovinah Topshop v ponedeljek, 20. novembra, ponudba pa bo sestavljena iz osmih novih ustnih odtenkov, dveh ekskluzivnih Topshopovih kompletov za ustnice in izdelkov za oči in obraz.

Pripravite se na kampiranje v odhodni črti. Črni petek ni nič na blaznosti, ki je nova izdaja Kylie Cosmetics.