Znane osebnosti ne morejo se strinjati s Samantha Bee polemiko

Samantha Bee je začela medijsko ogorčico, potem ko je na njeno oddajo napotila na prvo hčerko Ivanka Trump kot “nečistočo c-t”, Polna fronta z Samantno Bee, v sredo zvečer. Rešitev je bila hitra in ostra, pri mnogih, ki so jo globoko užalili njena beseda, vključno s predstavniki iz Bele hiše. 

Tiskovni sekretar Sarah Huckabee Sanders se je v četrtek obrnil na incident. “Jezik, ki ga je sinoči prejšnji večer uporabljal Samantha Bee, je grozno in grozljivo. Skupna tišina leve in njene medijske zaveznice je grozljiva,” je dejala v izjavi. “Njene gnusne pripombe in predstave niso primerne za oddajanje, vodstvo Time Warnerja in TBS pa mora dokazati, da takšna eksplicitna nespodobnost ženskih članov te administracije ne bo dovoljena v svoji mreži.”

Medtem ko je Beejeva pripomba neposredno vključevala člana prve družine, je pomembno opozoriti, da so opozorili na to vprašanje. Niti predsednik Trump niti Bela hiša sta obsodili rasistično mnenje Roseanne Barra, čeprav so mnogi poskušali nenatančno primerjati incidente. Komentarji Sandersa so tudi številni zaskrbljeni zaradi vladne policije in cenzure televizije. 

POVEZANE: Samantha Bee Under Fire za klic Ivanka Trump za “Feckless C-t”

Ne glede na to, Bee je prišla na Twitter, da se opraviči za njene besede. “Rad bi se iskreno opravičila Ivanci Trumpu in mojim gledalcem, da sem v sinoči opisal svojo predstavo, ki je bila nenavadna in neopravična. Prečil sem črto in globoko obžalujem,” je napisala. 

Bee se sooča z veliko kritik na obeh straneh političnega spektra. Oba Chelsea Clinton in Megyn Kelly sta nasprotovala svojim dejanjem, vendar ima v svojem kotu tudi navijače, kot je Sally Field. Pomaknite se navzdol, da vidite, kako se vsi odzivajo – tako pozitivno kot negativno.