Znotraj InStyle Awards 2017 z Seleno Gomez, Demi Lovato in Your Favorite Stars

TK
Donato Sardella / Getty Images

Kim Peiffer

24. oktober, 2017 @ 3:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Tretji letni V stilu Nagrade so se začele v ponedeljek zvečer zvečer v Los Angelesu s številnimi zvezdnimi močmi, izstopajočimi modnimi izjavami in vrnitvijo v osupljivo Getty Center za še en čudovit festival.

Večer, ki ga sponzorirajo Cadillac, Brahmin, Vince Camuto, Marc Jacobs Beauty, FIJI Water, šampanjec Perrier-Jouët, V stilu Glavna urednica Laura Brown, začela se je z urejeno koktajlno uro, kjer so se zvezde ustavile, da bi se igrala z našo svetlečo stojnico KiraKira + Instagram. Selena Gomez in Demi Lovato sta se ustavila in imela zaseben trenutek pred selitvijo na večerjo. Cindy Crawford je pokazala svoje seksi poteze za kamero, Elle Fanning pa se je obrnila v svoji bleščeči obleki Versace.

Znotraj večerje ni bilo pomanjkanja zabave in veliko navdihujočih trenutkov. Elle Fanning, Breakthrough Style Star, začela slovesnost z govori, v katerem je pokazala, da se je resnično Big Bird zahvalila za njen slog.

Selena Gomez je predstavila zmagovalca zmagovalca umetnika leta, Hunga Vannga, ki je ves trud v strahu pred svojim čustvenim govori o njegovem uspehu.

Medtem pa je Harry Josh ohranil svojo mizo vodilnih žensk (Kate Bosworth, Ellen Pompeo in Connie Britton so se vsi sprostili nad svojim “mama” … videli, kaj sem storil tam?), Medtem ko je Crawford klepetal z Brittonom o življenju tiho življenje v državi. “Všeč mi je, samo se družim”, je rekla o njenem nizkem ključnem družinskem središču življenjskega sloga. Trenutek kasneje je vstala in ponudila, da za pijačo vzame pijače iz bara za vse.

Noč, ki jo je histerično govoril z vedno hkrati veselim (in enako osupljivim) dobitnikom nagrade Style Icon Cate Blanchett, ki je dekleta izročil dekletu, govori samo zato, ker se kot ženske oblačimo in izgledamo seksi, ne pomeni, da želimo biti vi. ” Cate, radi te imamo radi.

POVEZANI VIDEO: V stilu Nagrade: Kaj je skrivnost o vaši obleki Nihče ne ve?

Ko so se gostje po večerji zadrževali in nadaljevali s pijačo Perrier-Jouët, so se nekateri izkopali v dekadentno čokoladno torto, nekateri pa so šli naravnost v bar. Zadnje zvezde, ki so zapustili zabavo, so bili Brie Larson in oblikovalec Valentino Pierpaolo Piccioli, ki sta skupaj imela plesno zabavo pred večjo življenjsko dobo V stilu črke.

Na vrhu: večer se je spomnil.

Pomaknite se navzdol in si oglejte najboljše fotografije noči.