Zopet začeli z Colbie Caillat in Christino Perri-tukaj smo naučili

Colbie Caillat in Christina Perri nista nujno videti ničesar podobnega – ena je mavrična kalifornijska blondinka, druga pa brineta za vzhodno obalo z rokavicami, vendar v zadnjem času se počutijo kot sestre. “Mi smo v bistvu ista oseba,” pravi Caillat iz Perrija, s katerim je v tem poletju verjetno najboljša poimenovanja: Girl’s Night Out, fantje lahko pridejo. S 27 predstavami v 18 državah sta oba pevca in tekstopisca dovolj časa za spoznavanje. Še dobro jih poznamo, potem ko se vpisujemo v nekaj kakovostnih časov z njimi v ozadju in na njihovih turnejskih avtobusih pred njihovim nedavnim predvajanjem na Pier 97 v N.Y.C. Tukaj je odlomek iz pogovora z V stilu:

Torej, kateri izmed vas se je odločil, da poimenujete turnejo Izhodi deklet, fantje lahko pridejo?
Perri: To je bil skupen trud. Ko smo se prvič odločili, da gremo na turnejo, sem šel v njeno [Caillatovo] hišo, in nadaljevali smo se po nekaj idejah, dokler nas ne bi porazili. Potem sem rekel: “To je kot dekle zunaj.” In Colbie je rekel: “Toda fantje lahko pridejo tudi.” To naj bi bilo nekoliko rahlo, toda res je.

Caillat: Nikoli nismo imeli dovolj oboževalca fanta, tako da lahko zagotovo pridejo.

Perri: Nismo želeli, da bi jih izključili!

Kakšno je, kot da bi se prikazal isti show?
Caillat: Odlično je. Skupaj imamo skupne tone stvari: hrano, ki jo jedo, vadbe, ki jih počnemo, ljudje, s katerimi se družimo, glasbo, ki jo poslušamo, avtomobili, ki jih vozimo – imeli smo enake nakit na enakih prstih.

Perri: Vedno se zavedamo, da smo morda ista oseba.

Imate kakšne skupne predkazne rituale?
Caillat: Nismo še imeli priložnosti, da se skupaj segrejemo, ampak preden se odpravim na oder, me in skupina ter toliko posadke, ki je na ozadju, skupaj z vsemi svojimi rokami. Vsako noč naredimo nekaj za povedati in to je ponavadi nekaj smešno in naključno.

Perri: Delam nekaj stvari. V tem trenutku je že malo v roki. Pol ure pred predstavo, bend in jaz bom poslušal pet pesmi in imam bobnsko plesno zabavo, in ko te pesmi končajo, stojimo v poziji Supermana – enkrat sem se pogovarjal s TED-om, ki je dejal, da projekti samozavest – zato stojimo tam in delamo dihalne vaje. Nato spravimo roke, vrisnemo ime mesta in se obrnem in objemi vsakogar. Jaz sem zelo vraževeren, zato, če se ne grem in objemi vsakega v istem zaporedju, se počutim, kot da imam slabo predstavo.

Colbie Caillat
Sarah Balch za InStyle.com

Kaj je prva stvar, ki jo narediš, ko se odpraviš na oder?
Caillat: Spremenite se iz moje prepotene garderobe. Potem se spravim v udobno pižamo in takoj vzameš ličila.

Perri: Jaz in skupina se skupaj ohladita in govorita o predstavi – slabih in dobrih stvari, ki se je zgodilo. Potem nam operemo obraze. Tam je tudi vpleten guacamol.

Govorimo o oblačilih. Kakšne so vaše kostume za to turnejo?
Perri: Všeč mi je zamisel, da se na odru pripeljete. Mislim, da se počasi spreminjam v princeso Disney. Imam črn kostum in belo kostum, ki ga je oblikoval moj stilist, Erik Rudy. Smo namestnik, ki se odpre in kdo zaključi predstave, zato, ko odprem, nosim črno, in ko zaprem, nosim belo. Na vrhu je senčilo za obleko, na njej pa je plašč za plašč. Potem imam bolne Vans, ki so bedasto z okrasjem.

Caillat: Oblečen sem v dolgo črno krilo s krpo in oranžno oranžno krpo. Na zadnji zadnji turneji sem nosil kratke hlače, toda zdaj sem si želel več toka – nisem hotel diktirati. Konec koncev, če niste zadovoljni s tem, kar ste, ne izgleda dobro na vas.

Kaj pa tvoja rutina ličenja??
Perri: Malo dima, težko na očesu za oči, super glittery in šimer. Ne glede na to, ali je Jumbotron ali ne, se odločimo, koliko iskanj bomo naredili.

Caillat: To je zelo osnovno. Zdaj nosim veliko Bare Escentuals.

Christina Perri
Sarah Balch za InStyle.com

Kdo bi bil vaš sanjsko sodelovanje?
Caillat: Chris Martin, seveda.

Perri: Chris Martin bi bil super.

Kakšen je bil vaš prvi koncert kdaj?
Perri: ‘N Sync. Bil sem 13 let, in to je bil prvi koncert, ki sem ga kdajkoli obiskal s svojimi prijatelji.

Caillat: Koncert Fleetwood Mac, ki so me starši pripeljali na Hollywood Bowl. Odrasli smo jih poslušali, ker je moj oče soustvaril dva svoja prejšnja albuma.

Ali ste oba vedno želeli biti pevci in tekstopisci??
Perri: Peljem odkar sem bil star 3 leta, vendar sem se vedno strah, da pred svojimi ljudmi prepevam svoje pesmi. Bil sem taka emo najstnica, napisal sem, zato se bom počutil bolje. Ko sem počasi začel prikazovati svojo glasbo in imeli čustveno reakcijo na to, kar sem pisal, sem mislil, da bom začel s pesmi ven v svet, vendar nisem nikoli mislil, da bom tisti, ki jih je pel. Imam grozno strašno fazo. Še vedno delam.

Caillat: Hotel sem biti pevec, saj sem bil zelo mladen. Ko sem bil star 11 let, sem pel na mojo šolo s talentom. Nisem vedel, da želim pisati do malo kasneje. Moji starši so me govorili in rekli, da moram spremljati pesmi z nekaj, kar pišem. Dali so mi orodja, da sem jih spravil na naslednjo stopnjo.

Ta razgovor je bil urejen in zgoščen.

POVEZANI VIDEO: Colbie Caillat misli, da imajo bradavice preveč dela