Alt du behøver at vide om gelé neglelak

Hvis der er en negle trend, der er på vores radar i sommer, er det manikyret med gelé (ikke at forveksle med vanskelige at fjerne geler). 

Så hvad er gelé neglelakker præcist? Som cremer, mattes og opalescenter refererer udtrykket gelé til teksturens struktur, når den er påført. Forskellen med geléer er dog, at de tilbyder en skarpt farveskala og masser af skinnagtige lignende lipglans, bortset fra dine negle.

Mens vi alle har lidt udsættelse, hvis du foretrækker at holde din VNL (synlig negleledning) skjult, præp med en hvid base frakke eller lag på flere frakker for at opnå mere opaqueness og en squishy, ​​3-D føler. Men if you’re looking for a cool new way to wear glitter, we suggest trying a “jelly sandwich”. It’s a technique that makes it look like a glitter float inden for din polsk i stedet for på toppen.

Få kigget hjem med denne nemme DIY:

1. After preparation with base coat one to two rows of pure, gelepolished to each nail. Lad tiden tørre.

2. Påfør et lag glitter poleret over bundfarven (bare sørg for, at glitter du vælger har en klar base).

3. Når glitteren er tør, skub et ekstra lag gelépoleret ovenpå.

4. Finish with a topcoat for extra shine and protection.

Shop poleret (above, from left): Deborah Lippmann i P.Y.T, $ 18; nordstrom.com. Julep i Tiffany Bombshell, $ 14; julep.com. YSL i Orange Drop, $ 27; nordstrom.com. Zoya i Harper, $ 9; zoya.com. Dior Nail Glow, $ 27; nordstrom.com.

FOTO: Det smukkeste neglelak og sandalkombiner at bære hele sommeren