Homelands Rupert Friend Elopes med Aimee Mullins i Malerisk Landsby Ceremoni

Sometimes they are the most appealing weddings that are spontaneous and undervalued. Det er helt sikkert tilfældet for hjertets opvarmning Fædreland stjerne Rupert Friend og tidligere paralympiske atleter Aimee Mullins, som jeg hemmelede bundet knuden i begyndelsen af ​​maj i en malerisk, lavtliggende ceremoni.

Den 34-årige skuespiller og hans forlovede tog begge til Instagram denne uge for å feire en måned for bryllup, overraskende og glædeligt uvidende fans. Parret, der har været engageret siden 2014, officielt gave den 1. maj, men gjorde en imponerende job med at holde deres elopement under wraps i en måned. Mullins, en dobbelt amputee og tidligere sprinter, som for øjeblikket arbejder som model og skuespillerinde, så simpelthen utrolig i en midtkælvet, elfenbenskjole af Olivier Theyskens, som hun tiltrådte med en smuk lille blond slør og hvide ankelstøvler. Her bridegroom looked equally beautiful in his simple gray color and blue tie.

Fejrer en smuk måned at være gift med min bedste ven! Den 1. maj var en smuk regnvejrsdag med (The Most Reverend!) @Eatkinsdiet som vores Officiant (The Most Divine) @betonyvernon som vores vidne … en elopement i marken blev flyttet ind i kompostskuret. Vores slags magiske dag. ❤️������������❤️

Et billede indsendt af Aimee Mullins (@aimeemullinsnyc) på

Yayyyy for den ægteskabelige kompostskur !! Og i har en smuk kjole sendt fra den uendelige @oliviertheyskens på stort set ingen varsel. #elopement

Et billede indsendt af Aimee Mullins (@aimeemullinsnyc) på

Ifølge deres sociale stillinger ønskede Friend and Mullins at holde deres ceremoni udenfor, men de blev tvunget til at gå til plan B, når vejret ikke samarbejdede. They made it work even though they said “I do” in a rustic wooded-covered building, as Mullins described as “magic”.

“Vores regnfulde dag bryllup i en magisk hobbit-kompostkasse … vintage silke og mudrede booties, en skræddersydet jakkesæt til Rupert med en pulserende blå-lilla løv og champagne rundt”, Mullins skrev på Instagram.

Vores regnfulde dag bryllup i en magisk hobbit-og kompostskur … vintage silke og mudrede booties, en skræddersydet jakkesæt til Rupert med en pulserende blå-lilla løv og champagne rundt

Et billede indsendt af Aimee Mullins (@aimeemullinsnyc) på

Jeg er en-månedersdagen for at blive lykkeligt gave med @AimeeMullins! # Jeg elsker min kone

Et billede indsendt af Rupert Friend (@rupertfriend) på

RELATERET: 6 Ting at vide om Hitman: Agent 47 Star Rupert Friend

Billederne er af parret er utroligt charmerende, men den mest fængslende del af den store dag var de nygiftees klare kærlighed til hinanden.

Bliss. Officielt.

Et billede indsendt af Aimee Mullins (@aimeemullinsnyc) på

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map