Kim Kardashian West vender hovedet i en minidress på lufthavnen

Nu er det en masse ben, Kim Kardashian West.

I løbet af weekenden blev moderen af ​​slået af sted fra Heathrow Lufthavn i London, mens den havde en skintight chokoladebrun minidress, og hun så Godt. Tallet was made of a rib knitted and featured a silver zipper in the front, highlighting her curved physique in all the right places. For at afslutte outfit, den Holde op med Kardashians stjerne parret den sexede pels med en sort top håndtaske taske, blonder oliven grønne støvletter og chic oversize sunnies.

I mellemtiden tog Kanye West en mere personlig tilgang til sit udseende og rockede en T-shirt med visning af sin sene mor Donda West. He finished his definite informal ensemble with a light wash denim jacket and dark skinny jeans and added a pair of Adidas sneakers for good measure.

Hr. Og Fru West, der fejrer deres andet bryllupsdag i morgen, tog deres vej til Rom for at deltage i premieren af ​​Sofia Coppolas produktion af Giuseppe Verdi s La Traviata Jeg Rom Opera House, hvor de wowed i super glam outfits.

RELATERET: Kim Kardashian West og Kanye West Koordinere i matchende denim på lufthavnen

Men disse var ikke de eneste stilfulde ensembler, som mand og kvinde døde i lufthavnen i weekenden. Kimye blev slået flyende ud af LAX i Los Angeles med koordinerende denim.