Kourtney Kardashian viser Major Leg på NYFW Party

The missing Kardashian sister has returned! Kourtney Kardashian har hidtil været fraværende fra New York Fashion Week hidtil, da hun og hendes børn har været på ferie i Italien. Men she came home just in time to meet with her family and show her tan on Harper’s Bazaar Ikoner Party i aftes.

Den 37-årige ramte den røde tæppe iført et sexet sort nummer, der viste hendes tonede, solbrune ben. Den ene skulder kjole havde en ujævn hæm, en taljehøje slids på den ene side og nogle få strategiske udskæringer. Kardashian finished antique with simple black pumps and gold-plated earrings. Til sidst lukte hun håret og spillede sine funktioner med en fersk farve og dramatiske vinkler.

Den eldste af de Kardashian-søstre kunne ikke lade vise sin smukke bronzerede hud på nogle få Instagram-billeder. Jeg arbejder her med slidsen i sin kjole for at vise en masse ben! Hun hedde blot billedet “Savage”.

Brutal.

Et billede indsendt af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) på

RELATEREDE: Kourtney Kardashian tjener på Major Fitspo (og Travel Envy!) I en nøgenbikini

Kardashian stillede med nyblonde søster, Kylie Jenner, på sin lille søsters skød og sagde: “New York I have come.”

New York Jeg er ankommet.

Et billede indsendt af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) på

Det var sjovt at se Kardashian’s billeder fra Italien, men vi er glade for, at hun er tilbage i N.Y.C. at komme ind på nogle af Fashion Week-handlinger.