Pink’s Daughter Willow mødte Rihanna på Grammys, og hun kunne ikke være lykkeligere

Viser sig på Beyoncé og Jay-Zs datter Blue Ivy var ikke den eneste berømte mini-me med en plet på Grammys gæsteliste.

Mens Pink’s datter Willow kunne kalde en af ​​de største talenter i branchen sin mor, kunne den seksårige ikke hjælpe med en stor fangirl-øjeblik, da hun scorede en introduktion med en af ​​hendes idoler.

Bæret en lysegrå tulle kjole med en fjær tutu og matchende hvide roser, den ekstatisk pjokk strålede da hun hang ud med Rihanna backstage på musikpriset show-et øjeblik kollega fan Pink fanget på hennes Instagram.

TK
Nicholas Hunt / Getty

“Drømme går i opfyldelse. Min datter lever for denne kvinde. Så gør jeg” hitmageren “Hvad om os” gustet sammen med et skød af parret, der kramper under en pause.

Drømme går i opfyldelse. Min datter lever for denne kvinde. I do that too.

Et indlæg delt af P! NK (@pink) på

Mand Carey Hart also went to Instagram for sharing that exciting moment with a sweet message to wife after she had lost the best pop solo prize to Ed Sheeran.

“Jeg troede sikkert, at mama @ pink havde Grammy i siddende i aften, men det skete ikke. Men hun lavede natten meget mærkværdigt for Willz !!!” han skrev sammen med et snap af “Wild Thoughts” hitmaker knælende ved siden af ​​mor-datter-duoen.

Jeg troede sikkert, at mama @pink havde Grammy i posen i aften, but it did not happen. Mænd hun lavede natten meget mindeværdig for Willz !!! Willz har været en fan af @badgalriri for lang tid, og mor fik intro til henne. Store mor peger i aften.

Et indlæg delt af Carey Hart (@hartluck) den

Han konkluderede det rørende indlæg: “Willz har været en fan af @badgalriri i lang tid, og mor fik intro til hende. Store mamma peger i aften.”

Vigtige mom point, faktisk!