Reese Witherspoon og Ava Phillippe tager deres Twinning Streak til WSJ Innovator Awards

Ava Phillippe and Reese Witherspoon
Andrew Toth / Getty

Tro Cummings

Nov 02, 2017 @ 8:00 am

Hun får det fra sin mor! 

Onsdag, Reese Witherspoon og datter, Ava Phillippe, twinned i deres egne tager af den klassiske LBD på Wall Street Journal 2017 Innovator Awards på Museum of Modern Art i New York City. Det Big Little Lies stjernen var chic i en sequin, puff-lunefuld Giorgio Armani kjole, mens hun 18-årige doppelganger glatte på et hylstre nummer fra Balmain. Løse bølger og enkle ankel-remsandaler afrundede begge deres udseende til aftenen.

Det var en stor aften for Witherspoon, da hun modtog underholdningsinnovation af årets pris på arrangementet og fremgår af bladets seneste nummer. “I’m so excited to share this honor with some incredible artists, architects and thinkers,” said she at Instagram. “Jeg er en ny dag for kvinder i film. Det er tid til forandring.”

VIDEO: Reese Witherspoon og hendes datter Afa lignede tvillinger på den Røde Tæppe

Og Academy Award-vinderen var ikke den eneste stilstjerne i fremmøde. Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell, Joe Jonas, Joan Smalls og en masse andre ristede til den store nat. Paltrow holdt med partier sort-hvide tema og valgte en sort rygning blazer og midi kørt med en dristig slids. På den anden side så Campbell hver eneste supermodel hun er i en LBD-jumpsuit hybrid og en fremtrædende næse ring.

Rul gennem to see some of our favorite ensembles from the glamorous night.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 27

map