Se Adriana Lima Bask i solen til Vogue Eyewear Retro-inspireret kampagne

Hvordan gør hun det? Som om opdrage til døtre, der stod for Marc Jacobs, og ved at opretholde en tonet bod som Victoria’s Secret Angel, var ikke nok til at holde hende optaget sætter Adriana Lima “super” i supermodel som ansigtet på Vogue Eyewears foråret 2016 kampagne . På den 34-årige brasilian har lånet til at være fire øjne er den rigueur, der har lånt sin tropiske kærlige bombehul udkig efter en solskinnet portefølje af billeder (herunder), der viser brandets optiske og sunglasses.

Fotograferet af Ellen von Unwerth i Los Angeles, Lima glider ubesværet ind i et udvalg af 50’er inspirerede moderne kjoler og denimklammer, der passer godt sammen med de seks stykker i samlingen. “På arbejde på Vogue Eyewear SS16-kampagnen med Ellen von Unwerth omkring strande i Venedig og Santa Monica var sådan en godbid,” sagde Lima i en erklæring. “It was the perfect frame for a collection that shows the true quality of this fashionable and youthful brand. I look forward to seeing the final campaign and everyone enjoying the beautiful glasses as much as I did!”

Og mens mærket har også slået ind i den indiske actor Deepika Padukone og den kinesiske skønhed Liu Shishi for at fremhæve alt hvad Dubai og Paris skal tilbyde, er det henholdsvis Lima’s Southern California-transformation, som vi er besat af.

RELATEREDE: Kris Jenner ligner ligesom Kourtney Kardashian i denne #TBT Instagram

Se den lurvede kampagnvideo ovenfor– og se alle de skøderes skud nedenfor.

Vogue Eyewear Campaign
Høflighed

Vogue Eyewear Campaign
Høflighed

Vogue Eyewear Campaign
Høflighed

Vogue Eyewear Campaign
Høflighed

Vogue Eyewear Campaign
Høflighed

RELATERET: Rihanna’s New Bob Giver Off Serious Posh Spice Vibes

Vogue Eyewear Campaign
Høflighed