Trend at bære nu: Disse Celebs elsker kærlighedsbælter!

Må ikke kalde det en throwback! Den nyeste disco æder tendens til at gøre sin vej tilbage i mode spotlight er ingen anden end bell bunden. Denne 70-inspireret denim silhuet er en succesfuld afgang fra den altid populære skønne jean, og den der kender – og vi elsker.

Lad os starte med Heidi Klum, der bar sine genetic fit og flare jeans, mens de ankom til JFK lufthavn i New York City. Modellen og USAs næste topmodel dommer parret hendes med en lyseblå knapper ned, en Hermès Birkin taske og aviator sunglasses til en ubesværet men elegant jet-stil. Olivia Munn bar kanten i khaki, som hun stilede med en simpel hvid tank og Dannijo bib kæde, mens de var ude i Los Angeles. 70’ers silhuet indsprøjteede den ellers basale outfit med den rigtige skovl af spunk. Chrissy Teigen, i meanwhile, went to the most 70-inspired look of everyone along with her light wash. Ramme jeans med en beskåret hvid top til Jennifer Klein’s Day of Indulgence i Los Angeles. Udseendet var moderne Charlie’s Angels in the best possible way. groovy!

Vil du have tips til hvordan du kan style alle dine jeans? Tjek vores 30 dage af denim galleri for tips om, hvordan du kan style alle dine jeans!