10 Ikona filmske poroke, ki nam vse dajejo občutek

Lep dan je za belo poroko! S tem mislimo, da je lep dan, da se lahko zabavate s srčnimi poročnimi prizori iz nekaterih najbolj romantičnih filmov vseh časov. Zaokrožili smo naše najljubše ikonične hollywoodske nuptiale, da vas postavimo v razpoloženje za ljubezen – ali, v primeru Boter, vas postavijo v razpoloženje za italijanske filme hrane in mafije.

Boter
Verjetno * najbolj * ikona filmske poročne scene v kinematografski zgodovini – in z neverjetno zvočno pesem za zagon.

POVEZANE: Celebrity Veil prijazne frizure, ki jih morate spoznati za svojo poroko

Sex in mesto
Big in Carrie’s New York nuptials ni ravno šel po načrtih (ahem, to je podcenjevanje), vendar bo ta scena padla kot eden najboljših poročnih trenutkov doslej. (In ne poudarjata, na koncu se srečata.)

 

Pobegnila nevesta
Nič ni bolj klasično kot gledati Julia Roberts in Richarda Gereja, ki sta se konjila v veliko neznansko po tem, ko sta se spravila na tla Pobegnila nevesta. Čeprav se ta trenutek zgodi med končnimi krediti filma, tako, er, sprožilec opozorila.

 

Sumrak
Glej, Edward in Bella, ki sta z vnužko / emo poroko utrdila svojo vampirsko-človeško ljubezen.Swoon. Mimogrede, obleka Bella je resnično omamna – ali je čudno, da lahko kupite rekreacijo po vsem spletu.

VIDEO: Koliko stane biti bridesmaid

 

Ljubezen v bistvu
Kaj, velikanski pas ni se pokažite na vaši poroki in presenečate z različico “Vse, kar potrebujete je ljubezen” Beatlesa? No, to je tisto Ljubezen v bistvu je za. Pridružite se nam, ko živimo živahno skozi ta trenutek.

 

Diplomant
Če imate samo čas za gledanje ene scene Diplomant, naredite to. Seveda, Ben ne uspe pravočasno ustaviti poroke Elaine, vendar pa jih zagotovo pobegnejo takoj, ko je rekla “jaz” drugemu možu. To je resnično težko končanje, in Elaine’s poročni videz je na točki.

 

Poroka Crashers
Kako čudovito je to, ko Owen Wilson prekine najboljšo prijateljsko poroko in izjavi svojo ljubezen do Rachel McAdams? Tudi stranski opombi: Rachel McAdams ima nekaj resnih spretnosti, ko gre za izbiro romantičnih filmov, s katerimi bi lahko igrala. Jasno je, da zmaga v življenju.

POVEZANE: Emmy Rossum je popravila njene poročne rože

Sprehod do spominjanja
Vemo, vemo, Sprehod do spominjanja (ali vaš najljubši film v srednji šoli) se konča v tragediji. Ampak to ne pomeni, da Mandy Moore in poroka Shane Westa niso bili #goals.

 

Pepelka
Nihče ne poroci kot Disney! Pepelka se ji je vesel zaključil, ko se je poročil s princem Charming, in izgledali so čudovito (deklica je popolnoma na trznem trendu). Edina kraljevska poroka, ki je celo blizu, sta Will in Kate. Skoraj.

 

Mamma Mia!
Celotna parcela Mamma Mia! se vrti okrog Meryl Streep, ki se znova poveže z njo eno resnično ljubezen, in na koncu filma popolnoma se poroči in to je popolnoma čudovito. Če bi bil oskar za velike poročne prizore, bi Meryl očitno zmagal.