5 penečih vin, ki so popolna za vaš poročni tost

TK
Getty

Anne Vorrasi

27. julij 2017 @ 21:00

Sami si oglejte nekaj tednov stran od svoje poroke. Meni je nastavljen, imeli ste končno prileganje in izpopolnili ste svoje prve plesne premike. Vsaka podrobnost je bila natančno upoštevana in načrtovana, razen za eno: šampanjec. Ne govorimo o cenovno dostopni steklenički, ki jo je kupil primer, in bo vso noč vročena vsem vašim gostom, toda ta posebna izbira, ki je namenjena mladoporočencem (in morda tudi njihovi poročni zabavi), da nazdravijo z začetkom svojega življenje skupaj. 

Seveda obstajajo klasične priljubljene, od Moëta do Veuveja, vendar zakaj ne razširite palete še dlje in izberite nekaj bolj posebnega in osebnega, kot vse ostalo v vaši poroki? Vprašali smo sommelier extraordinaire Ashley Ragovin, ustanovitelj butikovega vinarskega kluba in spletno trgovino Pour This za nekaj izbirnih mehurčkov, ki so kot nalašč za pripravo vaše poroke ali kakršnega koli pomembnega dogodka. 

VIDEO: Kako izbrati pravo rožo

In tudi, če se na koncu zavrnete, da boste na koncu končno stopili v steklenico, boste vsaj malo zabavali pri raziskovanju.