9 Fotografije, ki dokazujejo, da so sončnice izjemne poročne rože

tk
Toni Griffin za Capture Life Photography

Dobrina Zhekova

8. september, 2017 @ 11:00

“V svetlih barvah uporabljamo sončnice v senčilih, ki jih prinaša cvetlična struktura,” pravi Kate Nolan, cvetličar Crow River Floral. In iskreno, kdo se lahko spori z njo?

Ti krasen cvetovi so bili na celini od leta 3000 pr. Obstajajo dokazi, da so ameriška indijska plemena kultivirala rastlino v današnjih Arizoni in Novi Mehiki za njihova semena in jih uporabila za proizvodnjo olja in moke. Seveda, danes smo se spoznali tudi za sončnico za njeno lepoto.

VIDEO: Ashlee Simpson Hvala Evan Rossu za svojo 3 letnico

 

“Večina neveste, ki se odločijo za sončnice, pridejo skozi svoja vrata in že vedo, da bodo s sončnicami najpomembnejši element v njihovi poroki. Je svetel cvet, tako za pare, ki želijo ta svetlejši odtenek ali pop v barvi, je odlična izbira, “dodaja Nolan. In ker so sončnice v sezoni poleti in jeseni, so tudi zelo ekonomična možnost, če ste v tesnem proračunu.

Druga prednost je, da so izjemno vsestranski.

“Cvetovi se lahko razlikujejo po barvi od globoke žametne moke do svetle živahne rumene barve”, pravi Britta Wilson, cvetličarka pri Iron Violets. “Pogosto raje drevesa cvetijo, ker so tako enostavno pariti z globokimi vijoličastimi in modrimi naglasnimi cvetovi, kot so črnci, Scabiosa in Celosia. Temnejše sorte so osupljive s smetano Dahlias, vrtnicami in plišastimi sivi Dusty Miller.” 

POVEZANE: 10 priljubljenih poročnih cvetov in pomenov za njimi

Zdaj se pomaknite navzdol in si oglejte 9 lepih fotografij, v katerih so te svetle cvetje in nasveti, kako jih vključiti v svojo poroko.