Evo: Najbolj priljubljena poročna obleka na internetu RN

Ko gre za poročne obleke, obstaja toliko različnih možnosti na trgu, da se ujemajo s katero koli vrsto neveste, da je težko verjeti, da lahko katera od dveh nevesta nosita isto obleko. Pa vendar, obstaja tisti, ki se zdi, da dobi največ očesnih očes, ali, zatiči, v tem primeru. Vstopite: obleko Hollie z avstralsko etiketo Grace Loves Lace.

Ojačevalnik dolžine A-linije je bil pritrjen ali ponovno privezan 2,5 milijona krat. In verjetno ne bo prišlo kot presenečenje, da ob upoštevanju njene priljubljenosti je obleka že razprodan. Ampak tudi dobre novice. Blagovna znamka uvaja novo različico in je enako osupljiva.

POVEZANE: Vsak Silhouette poročno obleko morate vedeti

Hollie 2.0 ponuja brezplačne svilene šifonske obloge na ramenih, kot tudi deljen sprednji del v čipki in iste občutljive pasove za špagete.

081116-ljubezen-ljubezen-čipka-2.jpg
Ljubezen Gracea ljubi čipko

Novi dizajn stane 1,870 $ in je v beli barvi in ​​slonokoščeni barvi. Morda boste želeli, da bi svojo naročilo zdaj, samo če se ta konča tako priljubljen kot njegov predhodnik. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − = 9

map