Kako dati pomemben govor MOH Če sovražite mladička

Pomoč! Moram dati govorec za čast, ampak jaz res ne maram ženina. Ali sem se zajebaval? «-Vrdi MOH

To vprašanje dobimo veliko– veliko, veliko. V redu, tako slaba novica je tip tvojega prijatelja, ki se poroči. Dobra novica je Ti si ne poročiti se z njim. In najboljša novica? Še vedno lahko govor o morilcu obiskujete občinstvo, ki ne bo nikoli vedelo, da bi se raje poročila s poročevalcem LFO. Ali ta park izvajalec, ki se barve srebra in se pretvarja, da je kip. Ali res … kdorkoli drug. 

Spodaj se delimo z nasveti za govorno rezervoarje, ko je prihodnji zakonec neveste mlajši, precej slab ali pa je najhujše:

VIDEO: Koliko stane biti bridesmaid

 

ČE JE NA MEH: Poudarite “Them”

Ali je prekinil-njo-med-večerjo-in-naredi-prdih-šale slabo ali je samo, če je-mama-samo-slabo? Ali je to, da čeprav ni pravi zate, je za njo pravi? Je lažja, bolj samozavestna ali radovedna z njim? Pustite svoja čustva iz tega in si predstavljate, da samo morda, da so močnejši skupaj. Če je tako, je vaše delo enostavno. Zamenjajte “njene” anekdote za “njih” zgodb. Ne poudarjajte enega ali drugega, kar bi lahko pokazalo razpoke v tvojem “Jaz sem Sooo srečen zanje “fasada. Namesto tega naredite večino svojega govora o trenutkih, ko ste vedeli, da so resnični posli, ali vsaj, kolikokrat ste vedeli, da je vedela, da so resnični posli. 

POVEZANE: Taylor Swiftova govorica govora časti iz svojega otroštva BFFova poroka vam bo dala Goosebumps

ČE JE PRETTY LAHKO: Ne zanemarjaj ga. Najmanj ne večer.

Dober govor MHH bi moral biti približno dve tretjini o vašem prijatelju in tretjini o obljubljeni. Če tvojeally ne marate ženina, vendar boste morali narediti nekaj kreativnega računovodstva. Uporabite prve dve tretjini, da izrazite vso veličino, ki naredi nevesto, nevesto. Izvedite zadnjo tretjino, v kateri je podrobneje pojasnila, kako se je spremenila ali odraščala od srečanja s svojo zaročenko. Se je pred tem močno bala morskih psov, zdaj pa je globokomorski potapljač? Pogovor o tem. Ti zvok kot si rekel lepe stvari o ženinu, ne da bi rekel kaj lepega. To je kot “jaz sem tudi jaz organiziran “odgovor na vprašanje” kdo je tvoja največja pomanjkljivost “. In če občinski upravitelj meni, da je to sranje? No, vsaj zveni dobro. 

POVEZANE: 14 Darila bo vaša častica časti ljubezen

ČE JE NAJBOLJ: Naj bo kratka … in kratka

Če je situacija tako slaba, da bi želeli, da bi bil vaš govor med trenutkom »govorite zdaj ali za vedno«, držite svoj mir «, potem ga kratko držite. Resnica je, da je kratkost nežni predlog za vse poročne govore, vendar, če ne morete stati bodočega zakonca, je pravilo. Če ne dobiš petnajstminutnega naslova, ne moreš govoriti o ženinu. Poskusite in zapomnite si, da najbolj upate, da boste srečni za svojega prijatelja, tako v svojem govoru kot v svojem življenju. Torej, če je vse, kar lahko zbereš, “to zdravje, sreča in sreča” toast, potem začnite svoj govor s tako visokim steklom. In se ne počutite preveč slabo, verjetno ima nekoga iz svojega življenja govoriti tudi. Ali morda ne. Sliši se zelo slabo.