Kako vržati presenečenje po poročanju Anne Hathawayjevega načrtovalca dogodkov

Yifat Oren ve, kako ohraniti skrivnost. Samo vprašajte Anne Hathaway, ko je igralka povezala vozlišče na slovesnosti, ki je bila v medijih v Big Surju v letu 2012, je bila Oren in njena ekipa, ki so jo potegnili. Oren je načrtoval podobno diskretno poroko za seznam strank A-listov, med njimi Natalie Portman, Reese Witherspoon in Adam Levine.

Toda najbolj skrivnostne nuptiale, ki jih je načrtovala, pravi Oren, so tajno poroko naredili še korak dlje in ohranjala sem skrivnost ne samo od javnosti, temveč tudi iz gostov slovesnosti – do zadnje minute. Tako je v zadnjih letih od Orenovih strank od nje prosila, naj jim pomagajo načrtovati presenečenje poroke, kjer nihče, razen nekaj bližnjih družinskih članov in prijateljev, ve, da sta dva postala ena, dokler ne pride do prehoda z belo oblečeno nevesta na njem, flash mob stilu.

VIDEO: Meghan Markle je izbrala oblikovalca poročnih oblek

To je lahko čarobni in romantični pristop k poroki za pare, ki uživajo v hudiču, pravi Oren, vendar pa je nekaj ključnih ključev,.

Najprej izberite pravi datum. Najlažji način, da vse potegnete, je, da načrtujete svojo poroko okoli počitka, na primer noč čarovnic, in prosite vsakogar, naj pride k praznovanju. “Oblačite se v čudovito belo obleko, ko je čas, pojdite gor, spustite tančico in zgrabite šopek.” Glasba je zabavna. “Super zabava. Nihče ne bi nikoli ugibal, da se bo to zgodilo”, je dejal Oren..

Še en odličen čas v letu? A “božično povabilo, ki smo jo naredili. Približno uro ali dve zvečer greš po stopnicah, spremeniš obleko, spustiš in tako, s približno 150 svečami in pred kaminom, si sam malo slovesnosti, “je predlagala.

POVEZANE: 100 zapomnjenih slavnih trenutkov za poroke

Presenečenje Weddings
Ljubezensko stanje Lelia Scarfiotti

Če počitnice zveni kot naložitev, povabite vsakogar za presenečenje za rojstni dan za bodisi vi ali vaš S.O. na datum, ki je blizu dejanskemu rojstnemu dnevu. Ko pridejo ljudje, služijo koktajli in predjedi, preden prestopite v svojo poročno obleko.

Gostje niso edini, ki jih je treba držati izven zanke, je dejal Oren. Pomembno je, da se poroka ohranja skrivnost pri prodajalcih, s katerimi delate, ker lahko morda zgodaj odkrijejo svojo skrivnost. “Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je strežnik, ki ponese pijače, ki po nesreči prelete fižol,” je dejal Oren.

Končno se prepričajte, da vaši najbližji družinski člani in prijatelji vedo, da je to zabava ne ki ga je treba zamuditi. Povej jim, da greš ven za rojstni dan vašega partnerja in da morajo biti tam. “Sovražili bi ga manjkajo, če bi vedeli, kakšno presenečenje je bilo,” je dodal Oren.