Najboljši destinaciji za medene tedne v letu 2017 in darila, ki bodo vašo pot končali za vedno

Zola je pred kratkim raziskala 800 anketiranih in mladoporočenih parov o medenih tednih. Zanimivo je, da smo ugotovili, da se mini-luna še naprej povečuje v priljubljenosti, vendar ne nadomešča velikih počitnic. Petindvajset odstotkov anketirancev je dejalo, da so se odpravile na beg in daljši dopust.

Izkazalo se je, da se Hawaii še vedno kraljuje kot najboljša destinacija med našimi pari. Najverjetnejši razlog? Varnost! Sedemdeset in dva odstotka našega občinstva je dejalo, da so svetovna vprašanja, kot sta Zika in varnost, dejavnik pri odločanju o destinaciji za medene tedne. 

Torej, kakšne destinacije so imele drugo in tretje mesto? Anketiranci so se zanimali za romantične bivanje v Italiji, ki so ji sledile prežvekovalci v Mehiko.

Ne glede na to, ali potujete na teh čarobnih krajih ali kjerkoli drugje, naredite potovanje za vedno za vedno z dekorjem, ki ga navdihuje vaš izbran cilj. Za navdih preverite ta seznam registrskih daril, ki temeljijo na zgornjih točkah Zola Couples, ki so bili v letošnjem letu.

VIDEO: Poroka registra Ali in ne

HAWAII

Privoščite duh Aloha z nekaj darili, ki odražajo živahno otoško življenje in pogled na norce oceane. 

Miya Company Blue Sumi Rice Bowl with Chopsticks

Poke, kdo? Da da Da. Registrirajte se za to skledo in palčke. Modra, umetniška glazura ustvarja čudovit vzorec, s katerim boste ponovno živeli tisto čudovito ahi tuna, ki ste jo uživali ob obali na plaži.

Ljubezensko stanje Zola.com
$ 29

NAKUPUJTE ZDAJ


Lenox Seaview Frame

Okrasite spomine na morju v tem elegantnem okvirju. S sodobnim motivom mehurčkov gre za abstraktno plažno sceno z nagibom gibanja, prav tako kot sproščujoče popoldanske plime.

Ljubezensko stanje Zola.com
60 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ


Thompson Ferrier Amber Pineapple Candle

Vonj draguljev citrusov in cvetlični kašmir iz te sveče vas bo vrnil nazaj v vaš tropski Bjekstvo vsakič, ko ga osvetlite.

Ljubezensko stanje Zola.com
50 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ


ITALIJA

Od kozarcev do pice in testenin v kosih vam omogočajo, da živite v La Dolce Vita vsak dan v tednu. 

Vino Punts Recycled Drinkware Collection

Poskrbite za najljubšo osvežilno-vino iz italijanske vinske kleti, ki ste jo obiskali, ledeni čaj, celo vodo – in ga iztisnite iz teh ročnih očal. Vsako steklo je narejeno iz ponovno namenjenih vinskih steklenic.

Ljubezensko stanje Zola.com
$ 10- $ 34

NAKUPUJTE ZDAJ


Epicurean Pizza Cutter

Pizza, pica! Ta rezalnik pizza je ena od stvari, ki omogoča čiščenje in čiščenje tako enostavno kot pita (žal, da je). Spraševali se boste, kako ste pojedli eno rezino brez nje.

Ljubezensko stanje Zola.com
$ 22

NAKUPUJTE ZDAJ


Star Dutch Hammered Pasta Canister

Posušene špagete, fettuccini, linguini ali angelske testenine, ki so v tem kanistru super-sveže, je funkcionalno, elegantno na polici in mora biti za poznavalce testenin.

Ljubezensko stanje Zola.com
25 $

NAKUPUJTE ZDAJ


POVEZANE: To je, koliko daril bi morali registrirati 

MEHIKA

Uživajte v vznemirljivosti te živahne kulture skozi celo leto z zabavnimi osnovami in motivi Azteca. 

Libbey Cancun Margarita 7-Piece

Pričakujte, da boste v tedenskem vrtenju ohranili margarito noč s tem nizom. Pipping iz teh elegantnih očal vas popelje nazaj na plažo.

Ljubezensko stanje Zola.com
25 $

NAKUPUJTE ZDAJ


Jaipur Tribal Pouf

Gostje bodo navdušili, da bodo na tej strani vlečeni. Njegov geometrijski vzorec bo dodal nekaj eksotičnih voh v katerokoli sobo in jo popeljal.

Ljubezensko stanje Zola.com
199 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ


SPARQ Home Circular Chip and Dip Platter with Bowl

Ta oseba mora biti gostiteljica. Poskrbite za nekaj žetonov in salsa, čipsa in guacamole, čipsa in kvasa, kruto in dip-karkoli želite – na naslednji naslednji zabavi v tej posodi in posodi. 

Ljubezensko stanje Zola.com
90 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ