Poročni trendi v letu 2018, ki jih bomo videli povsod

Dragi neveste, če ste utrujeni od zaslišanja, da bi morali poskusiti cvetlični zid na vaši poroki, imamo nekaj dobrih novic za vas – izgleda, da so dnevi tega precej, a preveč uporabljenega dekorskega trenda oštevilčeni. Ali vsaj glede na Anne Chertoff, poročni trend strokovnjak na WeddingWire, ki pravi 2018 bo leto … mahovske stene. 

“Kot del gibanja, ki ga je treba sprejeti na prostem, paroji prosijo cvetličarje, da ustvarijo mahovsko steno, na katero lahko stojijo, preden se poročijo, kot ozadje za fotografske stojnice ali pa na recepciji postavijo svojo poročno torto. kot cvet stene, in nevtralno, tako da se ne bo boril z barvami vašega oblačila ali torto, “je dejal Chertoff V stilu.

VIDEO: Jason Momoa in Lisa Bonet sta poročena!

 

Drugi elementi dekor bomo videli veliko v naslednjih 12 mesecih, še posebej v boho porokah? Snemalci in kristali.

Poroka Trends
Fotografija Hyde Parka

“Slaščice za sanje se lahko uporabljajo kot sprejemni dekor, ki visi nad sprejemnimi mizami ali plesiščem ali pa se postavi na steno, na kateri bo par izročil svoje poročne zaobljube kot lepo ozadje,” je predlagal Chertoff. “Kristali so lahko naglas, ki se uporablja za različne poročne podrobnosti, vključno s poročno torto, postavljanjem nastavkov in nakitom poročnega dne neveste”.

 

Poroka Trends
Ljubezen s srca in podkovske fotografije

POVEZANE: 14 Čudne ideje za navdih v zimski poroki vašega Sanje

Če govorimo o torti, lahko tudi ponudite adieu preveč okrašenim pecivo s krepkim odtenkom. Chertoff pravi naslednje leto bo vse o podcenjeni in tradicionalni slaščičarni s samo barvo popa ali izstopajočo izjavo. 

Toda to ne velja za preostanek vašega poročnega dnevnega menija, saj pari iščejo načine za presenečenje svojih gostov in izboljšanje izkušenj z jedilnico prek interaktivnih postelj in barov za predjed. “Kruh in oljke z naftnimi opcijami, obrtno pivo na samopostrežnih pipah in gradniki lastnih drsnikov so nekateri načini, na katere lahko gostje komunicirajo z menijem,” predlaga Chertoff.

Poroka Trends
Don Mears Photography

POVEZANE: kreativne jedi in pijače, ki so boljši od standardne ure poroke koktejl

In pred nekaj leti je bila zamisel o pošiljanju slaščic na žaru na poroki nepredstavljiva, to pa ni več tako, saj se klasične klasične jedi z dekadentnimi sestavinami ukvarjajo leta 2018. 

“Pari želijo svojim gostom ponuditi hrano, ki jo imajo radi, in da so prepričani, da bodo tudi njihovi gostje, zato je udobna hrana zdaj ena izmed najbolj zahtevanih prehrambenih izdelkov. Mini različice paradižnikove juhe in žara, vaflji in ocvrtih piščancev, fancy makaroni in sir, krofi in piškotki so nekatere od udobnih živil, ki jih bomo videli na porokah 2018, “je dejal Chertoff.

Poroka Trends
Don Mears Photography

Ok, zdaj res ne moremo čakati na sezono 2018.