Ta spletna stran bo ustvarila svojo Poroko Poroko obleko in ga dostaviti naravnost do vašega vrha

Nakupovanje poroke je stresen in dolgotrajen podvig, ki včasih zahteva čakanje na dneve ali tedne za razpoložljiv sestanek na vrhunskem salonu za poročne obleke le, če se mora ukvarjati s potiskanim trgovcem, ki vztraja, da kupite obleko vredno majhnega poroka . Ena spletna stran poskuša to spremeniti in nismo mogli biti bolj navdušeni nad tem.

Predstavljamo Floravere.com, prvo razkošno poročno znamko, ki prinaša vzorčne poročne obleke neposredno do vašega pragu.

“Poročna obleka je ena izmed najbolj posebnih nakupov, ki jih bo ustvarila ženska, vendar proces nakupovanja za enega ni bil posodobljen, da bi odražal potrebe sodobnih nevest”, je dejal Molly Kang, ustanovitelj Floravereja. nakupovanje za mojo obleko, se nisem mogel vprašati: ‘Zakaj ne morem kupiti razkošne poročne obleke tako, kot kupim druga oblačila: spletno, neposredno od ustvarjalcev in brez potrebe po lovu na sloge osebno ali pa sestanek tednov vnaprej? ‘”Preach, Molly.

POVEZANE: Obstaja Online Poroka Dress Shop za * Vsaka * Osebnost

Evo, kako to deluje: lahko ga brskate po spletu, izberete do treh stilov, da jih poskusite doma, nato pa v roku treh do štirih mesecev prejmete svojo po meri izdelano obleko. In za nobeno od oblek ne boste porabili več kot 4.000 dolarjev.

floravere-embed.jpg
Vljudnost

Floravereova ekipa vključuje nekdanje obrtnike iz ateljejev Monique Lhuillier, Dior, Zac Posen in Reem Acra, zato veste, da je vaša obleka v dobrih rokah. Inauguralna zbirka blagovne znamke vsebuje različne modele in silhuete, ki jih bo vsak moderni nevesta ljubil.

In ker ponuja različne prilagoditve, prilagojene vsakemu slogu, vključno z dolžino vlaka, dolžino rokavov, pasovi in ​​monogramom, lahko resnično ustvarite eno-of-a-kind obleko, ki se obrablja po hodniku.

Zdaj je vse, kar morate storiti, povabiti vse svoje BFF-je, popiti steklenico šampanjca in vrniti poskusno zabavo.